Instalator sector 4 Bucuresti

Apeleaza la un instalator sanitar profesionist pentru defectiuni sau montaje pentru defectiuni sau montaje

Te afli in sectorul 4 din Bucuresti si ai nevoie de un instalator sanitar cu deplasare la locuinta ta? Compania noastra iti ofera servicii de montaj instalatii sanitare sau reparatii defectiuni aparute la acestea. Intervenim doar cu o echipa de instalatori in sector 4 Bucuresti, profesionisti si autorizati, care se va deplasa catre tine in cel mai scurt timp.

Stim cat de important este sa gasesti un instalator care sa stie sa rezolve orice problema aparuta si sa se deplaseze in sectorul 4, la locuinta ta.

Din pacate problemele care apar la instalatiile sanitare, mai exact defectiunile, nu trebuie amanate deoarece se pot agrava. Contacteaza-ne si spune-ne care este serviciul de instalatii sanitare care te intereseaza.

Motivele pentru care sa apelezi la compania noastra pentru un instalator in sector 4 Bucuresti

Blocul Tau este o compania se ofera o gama larga de servicii, precum servicii de administrare pentru asociatii de proprietari, dar si servicii de montaj si reparatii instalatii sanitare cu ajutorul unui instalator din sector 4 Bucuresti, dar si in restul sectoarelor inclusiv in Ilfov.

Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la o echipa profesionista de instalatori autorizati care pot sa repare orice defectiune iar lucrarea sa reziste mult timp. De asemenea, aceasta trebuie sa se ocupe si de diferite montaje cu atentie si profesionalism. Acest lucru defineste compania noastra, alaturi de celelalte avantaje:

 

Servicii profesioniste

Garantam servicii de calitate, toate lucrarile efectuate sunt functionale si durabile in timp.
Oferim o gama larga de servicii incepand de la reparatii tevi si coloane de apa pana la inlocuiri robineti si montari cazi si baterii de chiuveta.
Putem sa asiguram orice serviciu de instalatii sanitare de catre un instalator in sector 4, Bucuresti.

Pachete de preturi atractive

Ne deplasam rapid la locuinta ta, in functie de gravitatea problemei, pentru ca sunt probleme care nu pot astepta de pe o zi pe alta.
Lucram doar cu instalatori din sector 4 Bucuresti, profesionisti si autorizati, care realizeaza lucrari de calitate.
Lucram doar cu echipamente si aparatura performanta si moderna, care ne va ajuta sa rezolvam lucrarile rapid si in siguranta.

Disponibilitate

Raspundem prompt oricarei solicitari referitoare la instalatiile sanitare, reparatii sau montaje.
Dispunem doar de preturi corecte in raport cu complexitatea serviciilor si cu materialele folosite.
Oferim atat factura, cat si garantie pentru lucrarile efectuate.

Servicii complete

Toate serviciile noastre de instalatii sanitare pot fi oferite in sector 4 Bucuresti, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.
Nu grabim finalizarea lucrarilor, ci preferam sa facem o lucrare de calitate, chiar daca necesita mai mult timp.

Zonele de interventie pentru servicii instalator sector 4 Bucuresti

Ai nevoie de un instalator in sector 4 Bucuresti? Trebuie sa stii ca acoperim orice zona in care putem sa trimitem o echipa de instalatori, indiferent de problemele pe care le prezinti. Ne deplasam rapid in caz de urgente in urmatoarele zone:

Zona Aparatorii Patriei – Drumul Cretestilor, Metrou Aparatorii Patriei, Drumul Cheile Turzii, etc

Cartier Oltenitei si Cartier Berceni – Soseaua Berceni, Soseaua Oltenitei, Strada Resita, Strada Emil Racovita, Piata Sudului, Bulevardul Constantin Brancoveanu, Bulevardul Alexandru Obregia, Bulevardul Metalurgiei, etc

 

Cartier Giurgiului – Drumul Gazarului, Luica, Soseaua Giurgiului, Sura Mare, etc

Cartier Tineretului si Cartier Vacaresti – Parcul Tineretului, Palatul Copiilor, Bulevardul Marasesti, Calea Serban Voda, Soseaua Vitan-Barzesti, Bulevardul Gheorghe Sincai, etc

Nu ne limitam doar la aceste zone! Actionam pe toata intinderea sectorului 4 si in restul sectoarelor din Bucuresti, inclusiv in judetul Ilfov.

 

Serviciile pe care ti le poate oferi echipa noastra de instalatori in sector 4 Bucuresti

Ai nevoie sa inlocuiesti o teava sau sa montezi un robinet la chiuveta? Firma noastra este pregatita sa te ajute in orice situatie. Apeleaza acum la Blocul Tau si cheama un instalator in sector 4 Bucuresti. In orice moment, intervenim rapid in cazul defectiunilor grave si programam o zi in care putem sa ne deplasam pentru diferite montaje ce nu necesita urgenta imediata. O parte dintre serviciile pe care ti le putem oferi:

  • Remedieri defectiuni aparute la oricare din instalatiile sanitare din locuinta ta
  • Interventii si reparatii realizate de catre un instalator din sector 4 Bucuresti la coloane de apa rece si calda
  • Desfundari si inlocuiri canalizari
  • Montaj diverse obiecte sanitare – lavoare, cazi, baterii, chiuvete, wc-uri
  • Montaj obiecte electrocasnice precum masina de spalat
  • Lucrari, reparatii si revizii la instalatiile sanitare

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Tu stii cand este momentul in care trebuie sa apelezi la un instalator sanitar in sector 4 Bucuresti?

Desi unele probleme aparute la instalatiile sanitare nu te ingrijoreaza, trebuie sa stii ca, lasate nerezolvate, este posibil ca in timp sa se agraveze. Siguranta casei tale este deosebit de importanta, asadar trebuie sa fii atent la orice problema aparuta in acest sens. Din pacate unele lucrari invechite sau realizate incorect se pot defecta destul de usor, chiar si in lipsa ta. Tevile de apa se pot sparge sau se pot infunda, iar robinetii de apa se pot defecta.

Momentul optim sa apelezi la un instalator in sector 4 Bucuresti si nu numai este acela cand apare o defectiune sau ai nevoie de un montaj, fie ca este vorba de locuinta noua sau de instalatiile existente. Totodata, apelarea la un instalator neprofesionist te va costa mai mult intr-un final.

Ne poti contacta oricand pentru a interveni in locuinta ta in cazul in care ai nevoie de un instalator in sector 4, Bucuresti. Echipa noastra este alcatuita doar din instalatori autorizati si cu experienta intr-o gama larga de lucrari.

Cat te costa un instalator in sector 4 Bucuresti – preturi

Fiecare interventie in parte are un grad de dificultate in urma caruia se stabileste pretul final al lucrarii. Preturile pentru instalatii sanitare in sector 4 Bucuresti pot sa difere in functie de complexitatea lucrarii si de materialele folosite. Vei putea sti inca de la inceput cat te va costa intreaga lucrare pentru ca tu sa decizi daca doresti sa colaborezi cu echipa noastra.

Trebuie sa mai stii faptul ca preturile pe care le punem la dispozitia ta sunt corecte si transparente, corectitudinea si increderea intr-un instalator sanitar sunt aspecte destul de importante pentru noi.

Costurile finale daca apelezi la un instalator in sector 4 Bucuresti profesionist, vor fi mai mici comparativ cu ale unui instalator de cartier, care nu realizeaza corespunzator o lucrare.

Preturile oferite de compania noastra pot sa inceapa de la 30 lei pentru inlocuirea unui robinet de trecere sau montaj baterie monocomanda si pot ajunge pana la 250 lei pentru montaj cabina de dus sau 500 lei pentru montaj centrala termica de apartament. Preturile se calculeaza si in raport cu riscurile de care te putem feri in urma realizarii lucrarii.

Ai nevoie de serviciile unui instalator sanitar? Apeleaza la compania noastra!

Atunci cand ai nevoie de lucrari la instalatiile sanitare din locuinta ta sau din orice alt spatiu este important sa alegi cu atentie instalatorul care te va ajuta. Compania noastra iti poate garanta servicii de calitate, deoarece lucram doar cu instalatori in sector 4 Bucuresti, oferim factura si garantie pentru orice manopera realizata. Astfel te vei simti in siguranta si vei putea avea incredere in serviciile oferite.

Dincolo de manopera, lucram cu materiale si echipamente profesionale si de calitate care asigura durabilitatea si calitatea unei lucrari.

Alege sa lucrezi cu o echipa profesionista de instalatori in sectorul 4 din Bucuresti. Ne poti contacta oricand daca ai nevoie de ajutorul unui instalator profesionist pentru diferite defectiuni sau montaje. Pentru orice informatii sau daca doresti sa soliciti un instalator direct la locuinta ta, ne poti contacta telefonic la numarul 0742 786 277 sau pe adresa de email office@blocul-tau.ro.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.