Instalator sector 5 Bucuresti – servicii profesionale si eficiente

Doresti sa efectuezi lucrari de intretinere la instalatia de apa fara batai de cap, cu ajutorul unui profesionist?

Daca locuiesti in zonele Ferentari sau Rahova si ai nevoie de servicii in regim de mentenanta sau de urgenta asupra instalatiilor sanitare sau a coloanelor de apa calda sau rece, te putem ajuta cu un instalator sector 5 Bucuresti.

Suntem o firma cu experienta in domeniu si oferim servicii profesionale si eficiente in domeniul instalatiilor sanitare.

Ne poti contacta cu incredere pentru a trimite la locatia semnalata de tine un instalator in sectorul 5 Bucuresti, atat in regim normal cat si in regim de urgenta.

Eficienta

Interventiile sunt scurte si eficiente, indiferent daca lucram in regim normal sau in regim de urgenta;
Garantia unor lucrari de calitate superioara executate cu profesionalism de un instalator in sector 5 Bucuresti

Pachete de preturi atractive

Clientii nostri beneficiaza de preturi oneste si transparente calculate corect in urma unui deviz de lucrare si materiale realizate de instalatorul sector 5 Bucuresti care a intervenit;
In urma unui contract realizat cu asociatia de proprietari, putem asigura mentenanta coloanelor de apa calda si rece ale imobilelor sau blocurilor

Disponibilitate

Clientii pot apela la noi pentru servicii de renovari bucatarii si bai, beneficiind de preturi foarte atractive.
Asiguram interventii instalator sector 5 Bucuresti in regim de urgenta si ne poti contacta 24 de ore 7 zile pe saptamana;

Servicii complete

Instalatorii sector 5 Bucuresti trimisi de noi lasa curatenie la locul de interventie, scapandu-te de munca suplimentara;
Lucrarile realizate de noi sunt durabile pentru ca lucram cu profesionalism si utilizam numai materiale de calitate superioara.

Ce ne recomanda pentru a apela la noi pentru serviciile unui instalator in sector 5 Bucuresti

 • Avem experienta mai multor ani in domeniul instalatiilor de apa calda si rece si interventii in regim de urgenta sau mentenanta.
 • Dispunem de personal specializat si profesional pentru a asigura interventii rapide si eficiente.
 • Realizam lucrari durabile si de calitate si asiguram garantia materialor si a manoperei.
 • Daca ai apelat la noi pentru un instalator in sector 5 Bucuresti, acesta va lasa curatenie la locul de munca.
 • Ne place sa solutionam problemele semnalate in timp cat mai scurt, eficienta fiind una din calitatile de baza ale oricarui instalator in sector 5 Bucuresti pe care il avem.
 • Preturile practicate de noi sunt oneste si corect calculate in urma devizului de lucrare si de materiale realizat de instalator in sector 5 Bucuresti care a intervenit.
 • Folosim materiale de calitate care garanteaza durabilitatea lucrarilor.
 • In cazul unei probleme, ne deplasam la fata locului pentru a evalua gratuit situatia si a propune o rezolutie.
 • Ne ocupam cu lucrari variate, de la intretinerea coloanelor de apa calda si rece, pana la renovari bai si bucatarii.
 • In baza unui contract realizat cu asociatia de proprietari putem prelua lucrarile de mentenanta necesare pentru intretinerea coloanelor da apa calda si rece ale unui imobil.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Instalator sector 5 Bucuresti – lucrari garantate si de calitate

Te poti baza pe serviciile oferite de firma noastra in domeniul serviciilor de mentenanta, reparatii sau renovari instalatii sanitarea sau coloane de apa calda si rece. Lucram direct cu asociatiile de proprietari cu care putem realiza contracte ferme pentru asigurarea lucrarilor de intretinere a coloanelor de apa calda si rece. Totodata, asiguram si lucrari de renovare bai si bucatarii in apartamente, oferind preturi foarte competitive.

Oferim servicii in regim de urgenta sau in regim normal, in functie de necesitati. Dispunem de un numar mare de instalatori din sector 5 Bucuresti care se pot deplasa in cel mai scurt timp la locatia cu probleme, toti fiind calificati si experimentati.

Orice instalator din sector 5 Bucuresti la care vei apela prin intermediu firmei noastre ofera garantia lucrarilor si a materialelor utilizate, calculand pretul corect in urma devizului de lucrare. Instalatorii nostri lasa curatenie la locul de munca si lucreaza eficient, chiar si in regim de urgenta.

Instalator in sector 5 Bucuresti pentru reparatii coloane apa calda si apa rece

In urma unor realizate cu asociatiile de proprietari, firma noastra poate asigura interventii si reparatii la coloanele de apa rece si apa calda ale blocurilor si imobilelor din Bucuresti, sector 5. Un instalator din aceasta zona va fi desemnat pentru a asigura toate lucrarile de mentenanta necesare si a remedia probleme depistate in timp util si eficient. El va interveni doar in urma unei discutii cu asociatia de proprietari, pe care o va informa constant in legatura cu lucrarile si costurile acestora.

De asemenea, clientii nostri se vor bucura de preturi foarte atractive pentru lucrari de renovare prin apartamente, cum ar fi montaj lavoare, cazi sau renovare completa baie sau bucatarie.

Instalator sector 5 Bucuresti pentru lucrari instalatii sanitare apartamente

Dispunem de personalul necesar pentru a asigura lucrari de montaj obiecte sanitare sau renovari instalatii sanitare in apartamente. Orice instalator din sector 5 Bucuresti al firmei noastre poate presta lucrari de modernizare completa a bailor sau bucatariilor. In plus, ne poti contacta pentru lucrari in regim de urgenta asupra instalatiilor sanitare din apartamente.

Totodata, ne poti contacta pentru lucrari de montare hote sau mobilier baie sau bucatarie. Apeland la serviciile unui instalator in sector 5 Bucuresti din cadrul firmei noastre, pentru montaj sau revizii instalatii sanitare, poti beneficia de oportunitatrea de a face renovari integrale in apartamente sau case.

Instalator sector 5 Bucuresti – preturi oneste pentru fiecare lucrare

Daca vei apela la un instalator in sector 5 Bucuresti din cadrul firme noastre, te vei bucura de preturi extrem de avantajoase. Acestea se stabilesc in urma unor evaluari si planificari impreuna cu specialistii nostri. Totodata, poti studia lista de preturi pe care le practicam pentru fiecare lucrare cum ar fi:

 • Interventii de inlocuire a conductelor si robinetilor de trecere la baie sau bucatarie;
 • Inlocuire baterie monocomanda sau a robinetilor;
 • Montaj boiler, cabina dus, cada sau cadita de dus;
 • Montaj calorifere, centrala termica de apartament sau conducte instalatii termice interioare;
 • Montaj chiuvete sau lavoare baie si bucatarie;
 • Montaj electrocasnice incastrate in mobilier sau in pereti;
 • Montaj masina de spalat – alimentare si scurgere;
 • Montaj rezervor si vas WC;
 • Montaj robineti calorifere;
 • Montaj sifoane in pardoseala, etc.

Toate preturile sunt corecte si reflecta calitatea si profesionalismul lucrarilor executate de orice instalator in sector 5 Bucuresti la care vei apela prin intermediul firmei noastre.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.