Instalator sector 6 Bucuresti – interventii profesionale

Pentru interventii asupra coloanelor de apa calda sau rece si renovari bai si bucatarii

Daca locuiesti in Ghencea, Drumul Taberei, Militari sau Crangasi, ai nevoie de un instalator in sector 6 Bucuresti.

Suntem o firma cu experienta in domeniul instalatiilor sanitare si te putem ajuta cu lucrari in regim de urgenta sau in regim normal, profesionale si la preturi foarte atractive.

Dispunem de personal calificat si experimentat si putem trimite oricand la tine un instalator in sector 6 Bucuresti care sa preia problema de care te lovesti.

Eficienta

Utilizam numai materiale de calitate, durabile si rezistente, garantate chiar si pentru 5 ani.
Orice instalator din sector 6 Bucuresti trimis pentru interventii prin intermediul firmei noastre, lasa curatenie la locul de munca, pentru a nu perturba activitatea clientilor.

Pachete de preturi atractive

Ne deplasam la locatie pentru a face gratuit constatarile si pentru a propune rezolutii, intervenind numai dupa ce clientii isi dau acordul.
Practicam preturi oneste si transparente care se calculeaza riguros in urma unui deviz de lucrari si de materiale realizat de instalatorul sector 6 Bucuresti care a intervenit.

Disponibilitate

Oferim o gama variata de servicii, motiv pentru care cei care lucreaza cu noi se pot baza nu numai pe lucrari de remediere la coloanele de apa calda si rece, ci si pe lucrari de montaj mobilier, hote, echipamente si instalatii sanitare, centrale termice si multe altele.
Oferim termene scurte de solutionare a problemelor, indiferent daca lucram in regim de urgenta sau in regim normal.

Servicii complete

Utilizam numai materiale de calitate, durabile si rezistente, garantate chiar si pentru 5 ani.
Daca ai nevoie de un instalator in sector 6 Bucuresti, dispunem de personalul necesar pentru a prelua fara probleme orice interventie.

De ce poti apela cu incredere la noi pentru serviciile unui instalator sector 6 Bucuresti – ce ne recomanda

 • Suntem o firma cu experienta mai multor ani in domeniul reparatiilor instalatiilor sanitare si dispunem de personal calificat si experimentat si un numar mare de instalatori in sector 6 Bucuresti si alte sectoare.
 • Oferim garantia lucrarilor pe care le executa orice instalator sector 6 Bucuresti, atat in regim de urgenta cat si in regim normal.
 • Putem incheia contracte de colaborare cu asociatiile de proprietari pentru a asigura mentenanta necesara coloanelor de apa rece sau apa calda.
 • Te poti baza pe noi pentru o gama foarte variata de servicii, de la inlocuire conducte si robineti, pana la instalare mobilier baie sau bucatarie.
 • Orice instalator din sector 6 Bucuresti venit din partea noastra, va lasa curatenie la locul de interventie, lucrand eficient si profesional.
 • Practicam preturi oneste care se calculeaza corect si riguros in urma devizului¬† realizat de instalator sector 6 Bucuresti care a preluat lucrarea.
 • Folosim numai materiale de calitate superioara, unele garantate chiar si pentru cinci ani. In acest fel, putem asigura clientii ca lucrarile realizate de noi sunt durabile si avantajoase.
 • Ne deplasam si facem constatarile necesare gratuit, propunem solutiile si rezolutiile oferind, totodata, o estimare a costurilor si abia dupa acceptul clientului ne vom apuca de treaba.
 • Dispunem de dotarile si personalul necesare pentru a putea prelua si solutiona in timp util orice lucrare care necesita un instalator sector 6 Bucuresti.
 • Ne place sa fim eficienti si sa finalizam interventiile in timp cat mai scurt. Acesta este si modul in care putem fi disponibili in orice moment – lucram repede si eficient.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Instalator sector 6 Bucuresti – servicii complete si de calitate superioara

Atunci cand ai nevoie de o interventie in regim de urgenta sau in regim normal asupra instalatiilor sanitare sau a coloanelor de apa calda sau rece, suntem aici pentru a te ajuta. Putem sa iti punem la dispozitie in timp util un instalator in sector 6 Bucuresti care sa se deplaseze la locatie pentru a face evaluarea situatiei si a propune solutii. Tot ce ai de facut, este sa ne contactezi – telefonic, pe email sau la sediul firmei – pentru a ne semnala ca ai nevoie de serviciile noastre.

Instalator sector 6 Bucuresti – interventii eficiente la coloanele de apa calda sau rece

Nu ezita sa ne contactezi pentru servicii profesionale de remediere a defectiunilor aparute la coloana de apa calda sau rece! Un instalator din sector 6 Bucuresti venit din partea firmei noastre poate realiza cu profesionalism orice reparatie, atat in regim de urgenta cat si in regim normal sau de mentenanta.

Instalator sector 6 Bucuresti, mentenanta coloanelor de apa

Dispunem de personalul si dotarile necesare pentru a putea incheia contracte ferme cu asociatiile de proprietari pentru servicii de mentenanta pe termen lung a coloanelor de apa. De obicei, coloanele de apa sunt vechi si realizate din conducte din fier care ruginesc si favorizeaza depunerile de reziduuri, ceea ce scade calitatea apei, dar si debitul. In momentul in care intervenim asupra coloanelor, putem sa le schimbam cu materiale noi, moderne, care nu ruginesc si impiedica si depunerea de reziduuri.

Proprietarii de apartamente vor fi incantati sa beneficieze de apa de calitate si de un debit mai mare al acesteia.

Reparatii si modernizari instalatii sanitare apartamente in sector 6 Bucuresti

Stim ce implica o renovare in baie sau in bucatarie si suntem pregatiti pentru a-ti furniza un instalator in sector 6 Bucuresti capabil sa preia toate lucrarile necesare. Acesta se poate ocupa nu numai de instalarea obiectelor sanitare din apartament, baie sau bucatarie, ci chiar si de instalarea mobilierului si a masinii de spalat sau a hotei. Nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de servicii profesionale si lucrari rapide si eficiente care necesita un instalator sector 6 Bucuresti.

Instalator sector 6 Bucuresti – preturi corecte pentru lucrari de calitate

Daca vei apela la noi pentru un instalator sector 6 Bucuresti, in regim de urgenta sau normal, te poti baza pe eficienta lui in finalizarea lucrarilor si, totodata, pe preturi oneste si transparente. Vei gasi pe site-ul nostru lista cu pretul pentru toate lucrarile pe care le realizam:

 • Montaj baterii monocomanda, boiler sau inlocuire robineti;
 • Inlocuire instalatii sanitare, conducte si robineti de trecere;
 • Motaj boiler, cabina si cadita de dus, cada, etc;
 • Montaj centrala termica de apartament, calorifere, robinete calorifere conducte pentru instalatia termica interioara, etc;
 • Motaj lavoare, chiuvete, rezervor sau vas WC;
 • Montaj electrocasnice incastrate, inclusiv instalarea masinii de spalat (racordare la apa si scurgere);
 • Montaj sifon in pardoseala, etc.

Costul lucrarilor se calculeaza transparent in urma listei de preturi si a devizului de lucrari realizat de instalator in sector 6 Bucuresti care a preluat lucrarea. Oferim garantie pentru materiale si manopera, iar instalatorul care a lucrat va lasa curatenie la locul de munca, usurand sarcina clientilor.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.