Administrare asociatii proprietari Bucuresti

Vrei sa le oferi locatarilor blocurilor pe care le administrezi avantaje nenumarate?

Tu, in calitate de presedinte al unei asociatii sau ca administrator de bloc, poti face asta.

Cu ajutorul nostru, o firma specializata in administrare asociatii proprietari din Bucuresti, le poti oferi tuturor locatarilor servicii de administrare profesioniste.

Nu-i asa ca suna excelent? Hai sa iti explicam care sunt beneficiile daca alegi sa lucrezi cu noi.

Noi oferim servicii de administrare tehnica si administrare generala pentru asociatii de proprietari, servicii de casierie pentru toate zonele din Bucuresti si Ilfov, dar si in apropiere.

Servicii profesionale

Reprezentam o companie cu experienta si cu un portofoliu impresionant in ceea ce priveste serviciul de administrare imobile. Putem sa ne ocupam de fiecare problema a unei asociatii de locatari intr-un mod exemplar.

Costuri atractive

Desi ofertele se pot face intr-un mod personalizat, in functie de nevoi. Astfel ne dorim sa abordam problema costurilor intr-un mod cu totul diferit. Ne dorim ca serviciile noastre sa fie cu adevarat accesibile oricarui buget.

Servicii complementare

Alaturi de serviciile de administrare stim care sunt cele mai des intalnite probleme pentru o asociatie de proprietari: problemele cu instalatiile. De aceea, noi oferim servicii complete, atat in aria instalatiilor sanitare, cat si in directia electrica. Daca ai nevoie de instalator sau electrician, te putem ajuta.

Consultanta in ofertare

Te putem ajuta in calitate de administrator sa porti discutiile de negociere cu furnizorii pentru o multime de alte servicii necesare pentru locatari.

Servicii administrare asociatii proprietari Bucuresti – ce oferim

Oferta noastra de servicii de administrare contine o intreaga gama de operatiuni necesare oricarei asociatii de proprietari:

 • Editarea statelor de plata pentru personalul asociatiei
 • Depunerea online, cu semnatura electronica a declaratiilor financiare
 • Intocmirea documentatiei pentru angajare
 • Plata darilor catre stat
 • Plata facturilor catre furnizorii de servicii
 • Intocmirea situatiei elementelor active si pasive
 • Gestionarea bunurilor materiale si banesti ale asociatiilor
 • Intocmirea dosarului pentru darea in judecata a restantierilor
 • Citirea lunara a contoarelor din apartamente
 • Calcularea si propunerea spre aprobare a bugetului anual pentru asociatia de proprietari
 • Analiza Fondului de rulment si propunerea spre optimizare pentru anul urmator

Administrator asociatii proprietari Bucuresti – Blocul-tau.ro – Companie de incredere

Noi ne dorim sa fim parteneri de incredere pentru fiecare locatar, iar un administrator delegat de catre compania noastra se va ocupa in totalitate de nevoile fiecarui locatar, oferind servicii profesioniste.

Diferenta intre serviciile noastre si ale concurentilor este faptul ca noi incercam sa oferim o gama vasta de operatiuni, dar si servicii complementare, la cel mai atractiv pret. In plus, noi oferim servicii complete: administrare imobile, instalatii sanitare si instalatii electrice.

Astfel, prin simpla contractare a companiei noastre, vei avea parte de servicii diverse, de la acelasi furnizor de incredere. Poti sa iti construiesti o comunitate perfect functionala si armonioasa in jurul locatarilor si blocurilor ce fac parte din asociatia ta. Noi oferim servicii care vor multumi pe fiecare in parte.

Asadar, daca ai nevoie de un administrator de imobile pentru Bucuresti, firma noastra iti poate oferi acest serviciu intr-un mod profesionist.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Cauti firme de administrare bloc in Bucuresti sau Ilfov – Iata zonele unde activam

Iti putem pune la dispozitie un administrator de bloc pentru oricare din urmatoarele zone.

Administrare asociatii proprietari Bucuresti sector 1

Daca esti administrator sau faci parte dintr-o asociatie de proprietari in zona Bulevardului Aerogarii, in zona Bld. Expozitiei sau pe Bulevardul Primaverii si Mircea Eliade, te putem ajuta cu serviciile noastre. Oferim servicii oriunde in sector 1, pe strazile principale sau secundare, dar si in alte sectoare.

 

Administrare asociatii proprietari Bucuresti sector 2

Cauti servicii complete de administrare asociatii proprietari in sector 2? Te putem ajuta oriunde ai nevoie. Oferim servicii in toate zonele, pe Bld. Basarabia, Carol I, Ferdinand I, Gara Obor, Ghica Tei, Lacul Tei si Bulevardul Dimitrie Pompeiu, dar si pe strazile adiacente si pe orice alte strazi.

 

Administrare asociatii proprietari Bucuresti sector 3

Daca locuiesti in sector 3, Bucuresti si ai nevoie de o firma de administrare asociatii proprietari, te putem ajuta. Lucram in orice zona a sectorului, dar si in alte sectoare. Ne adresam tuturor locatarilor si asociatiilor de pe Bulevardele 1 Decembrie 1918, Basarabia, Ion C. Bratianu, Unirii, Regina Elisabeta, Carola I, Corneliu Coposu, dar si celelalte bulevarde si strazile adiacente.

Administrare asociatii proprietari Bucuresti sector 4

Cauti o firma de administrare imobile in Bucuresti, sector 4? Te putem ajuta noi cu servicii profesioniste. Daca locuiesti pe Bulevardul Libertatii, Dimitrie Cantemir, Abatorului sau Bld. Regina Maria, Ghe. Sincai, Libertatii sau Tineretului, dar si pe orice alte strazi, ne poti contacta.

 

Administrare asociatii proprietari Bucuresti sector 5

Nu-ti mai fa griji pentru firma sau administratorul care se va ocupa de asociatia de proprietari pe care o conduci. Apeleaza la o firma profesionista. Te putem ajuta oriunde pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, Schitu Magureanu, Libertatii sau Bld. Eroilor, George Cosbuc sau Natiunile Unite. De asemenea, daca locuiesti pe o strada adiacenta din sector 5 sau chiar din alte sectoare, te putem ajuta.

 

Administrare asociatii proprietari Bucuresti sector 6

Ai in grija mai multe blocuri sau o intreaga asociatie de proprietari si nu mai faci fata cerintelor? Ai la indemana o solutie mult mai avantajoasa. Te putem ajuta noi in sector 6 sau in orice alte sectoare, cu o oferta de servicii profesionale, pentru administrare asociatii de proprietari. Oriunde ai locui, pe Bulevardul 1 Mai, pe Bld. Regiei, Vasile Milea, Ghencea sau pe bulevardele, caile si strazile secundare, ne poti contacta pentru a te ajuta.

Administrator asociatii de proprietari Bucuresti – suna acum pentru o oferta!

Ca este vorba despre un bloc, un complex rezidential, o casa sau o vila, suna-ne daca ai nevoie de un instalator Ilfov – Pantelimon pentru lucrari de renovare a instalatiilor sanitare. Pe langa schimbarea robinetilor si a tevilor, putem prelua si lucrari de montaj boiler, centrala termica, calorifere, si chiar si mobilier baie si bucatarie.

Nu ezita sa ne suni pentru a discuta. Vom trimite la fata locului un instalator Ilfov – Pantelimon care sa faca gratuit constatarile necesare si o estimare a costurilor.

Instalator Ilfov – Bragadiru – preturi transparente si corecte

Daca iti doresti o colaborare pe termen lung cu o firma de administrare sau cu un administrator de asociatii de proprietari din Bucuresti care sa iti ofere transparenta si servicii avantajoase, ne poti contacta la numarul de telefon: 0742 786 277.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de calitate in aria administrarii asociatiilor de proprietari, dar si in domeniul instalatiilor electrice si sanitare. Contacteaza-ne daca ai nevoie de informatii.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Daca iti doresti mai multe informatii despre ceea ce facem si cum te putem ajuta, ne poti trimite solicitarile tale la adresa de email: office@blocul-tau.ro sau ne poti suna la numarul de telefon  0742 786 277.

Iar daca vrei sa vezi mai multe si sa ne cunosti in mod direct, ne poti gasi la sediul nostru, la adresa urmatoare: Soseaua Mihai Bravu, Nr. 434, in bloc V16, Bucuresti, jud. Ilfov. Programul nostru este de luni – sambata, de la 09:00  la 18:00. Ne poti gasi oricand la sediu pentru a discuta cu noi si pentru a primi mai multe informatii despre serviciile noastre. De asemenea, putem negocia o colaborare pe termen lung, mai ales daca reprezinti o asociatie de proprietari.