Administrare Blocuri Bucuresti

Ai nevoie de un administrator de blocuri in Bucuresti, care sa te scape de griji si sa ofere locatarilor un ajutor real?

Oamenii nostri sunt certificati, au curs de administrator de bloc efectuat si vechime pe astfel de pozitii.

Oferim servicii de administrare blocuri in Bucuresti pentru asociatii de proprietari si punem la dispozitie servicii profesionale, la un cost extrem de atractiv.

Ne adresam tuturor celor din Bucuresti si din imprejurimi. Indiferent de sector, de zona de care apartine blocul, de strada sau alte specificatii, te putem ajuta cu servicii.

Servicii profesioniste

Suntem o companie profesionista si oferim servicii in administrarea de imobile, in tot Bucurestiul, dar si in Ilfov. Daca ai nevoie de oameni cu experienta pentru administrarea blocurilor din asociatia ta de proprietari, te putem ajuta

Servicii complementare

Pe langa gama completa de servicii de administrare blocuri, oferim si o gama vasta de servicii complementare, de care este nevoie de foarte multe ori intr-un bloc: servicii de instalatii. Oferim ajutor pentru intretinerea, montarea si repararea instalatiilor electrice si sanitare

Flexibilitate in program

Mai ales in ceea ce priveste interventiile de urgenta pentru problemele cu instalatia, ne adaptam mereu programului locatarilor. Dar si pentru administrare, putem oferi in formatii si putem rezolva problemele ce pot aparea intr-o comunitate de proprietari sau chiriasi in cel mai scurt timp.

Preturi competitive

Dupa cum spuneam, pretul pentru serviciile noastre de administrare la o oferta standard. Totusi, putem face si oferte personalizate, in functie de nevoile fiecarei asociatii, incadrandu-ne serviciile in pachete de pret promotionale.

Iti doresti un administrator de bloc in Bucuresti care sa trateze locatarii cu respect si profesionalism? Apeleaza la noi!

Compania noastra reprezinta de multe ori o alegere ideala atunci cand cauti un administrator de bloc pentru o asociatie de proprietari, deoarece noi oferim servicii complete.

Ne ocupam si cu administrarea tehnica, dar si cu serviciile de casierie si evidenta fiscala. De asemenea, iti oferim si servicii complementare. Facem tot posibilul sa ajutam fiecare locatar atunci cand are nevoie de servicii precum: montarea de prize, instalarea de noi elemente electrice, reparatii la panoul electric, desfundari canalizari, chiuvete tevi si orice alt serviciu din acest spectru.

Gama noastra de servicii contine si astfel de servicii pe langa cele de administrare blocuri, deoarece noi dorim o colaborare pe termen lung, in care tu sa nu iti bati capul cu problemele. In noi gasesti solutie la orice problema. Printr-un singur furnizor de incredere beneficiezi de mai multe servicii profesionale.

Asadar, daca se doreste un administrator de blocuri in Bucuresti sau Ilfov, care sa fie experimentat, certificat si care sa ofere solutii la orice problema, putem fi contactati la numarul de telefon: 0742 786 277

Firma de administrare Blocuri Bucuresti si Ilfov – suna la 0742 786 277

Oferim servicii de administrare blocuri in Bucuresti si Ilfov. Lucram cu asociatii de proprietari din orice zona, oferind servicii profesioniste. Ne adresam insa si locatarilor din intreaga zona a capitalei si din imprejurimi. Daca se formeaza un comitet care doreste sa predea blocul sau scara in administrare catre o firma specializata, putem ajuta.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Iata unde ne putem oferi serviciile de administrare imobile in Bucuresti

Administrare blocuri Bucuresti sector 1

Daca zona se afla in sector 1, pe Bld. Aerogarii, pe Bld. Constantin Prezan sau blocul se afla pe Bld. Expozitiei, pe Primaverii sau pe orice alte strazi secundare, putem face o oferta de pret pentru serviciile noastre.

Administrare blocuri Bucuresti sector 2

Oriunde in sector 2 si in alte zone, putem oferi servicii: pe Bulevardul Carol I, Ferdinand I, Ghica Tei, Lacul Tei sau pe Bld. Dimitrie Pompeiu si Pache Protopopescu sau strazile adiacente acestor bulevarde.

Administrare blocuri Bucuresti sector 3

Pe toata raza sectorului 3, putem oferi serviciile noastre. Daca blocul in cauza se afla pe Bulevardul Decebal, Camil Ressu, Bld. Ion C. Bratianu, Basarabia sau Bulevardul 1 Decembrie 1918 sau orice alt bulevard si strada secundara, te putem ajuta.

Administrare blocuri Bucuresti sector 4

Chiar daca locuitorii blocului pe care urmeaza sa-l administram se afla in sector 4 sau in orice alt sector, putem sa oferim serviciile noastre. Lucram cu asociatii de proprietari de pe Bulevardul Metalurgiei, Marasesti, Libertatii, Bld. Colectorului sau Abatorului si orice alte strazi din sector sau din alte zone.

Administrare blocuri Bucuresti sector 5

Lucram si cu asociatii de proprietari din sector 5, de oriunde de pe urmatoarele bulevarde: Bld. Eroilor, Tudor Vladimirescu, Bulevardul Unirii, Natiunile Unite sau Bld. Libertatii. De asemenea, ne oferim cu drag serviciile in orice alta zona, pe strazi secundare sau cai de acces adiacente acestor bulevarde.

Administrare blocuri Bucuresti sector 6

Daca blocurile ce urmeaza a beneficia de servicii de administrare se afla in zona sectorului 6, dar si in orice alta zona, nu este o problema. Putem sa oferim servicii pe Bulevardul 1 Mai, Bulevardul Regiei, Timisoara, Bld. Uverturii, Vasile Milea, Geniului sau Bld. Ghencea, dar si pe strazile secundare si pe caile de acces legate de aceste bulevarde.

Administrator blocuri Bucuresti – activitati specifice pe care le oferim

Cu ajutorul serviciilor noastre, alungam problemele si stresul din viata locatarilor. Noi ne ocupam de toate procedeele necesare administrarii. Iata mai exact ce anume oferim:

 • Editarea statelor de plata pentru salariatii asociatiei de proprietari
 • Depunerea online, cu semnatura electronica a declaratiilor financiare
 • Intocmirea documentatiei pentru angajare
 • Plata darilor catre stat
 • Plata facturilor catre furnizorii secundari de servicii
 • Intocmirea situatiei soldurilor: situatia elementelor active si pasive
 • Gestionarea bunurilor materiale si banesti
 • Intocmirea dosarului pentru darea in judecata a restantierilor
 • Citirea lunara a contoarelor din apartamente
 • Calcularea si propunerea spre aprobare a bugetului anual pentru asociatia de proprietari.
 • Analiza Fondului de rulment si propunerea spre optimizare pentru anul urmator

Indiferent ca este vorba de una dintre activitatile de mai sus, dar si de alte servicii complementare, administratorii nostri vor fi capabili sa execute orice sarcina si sa elimine orice situatie neplacuta pentru proprietari sau pentru alte parti interesate.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Daca iti doresti un administrator de blocuri in Bucuresti, care sa ofere servicii profesioniste, sa se bazeze pe transparenta si sa respecta atributiile, dar si pe cei care interactioneaza cu el, te putem ajuta.

Noi avem o echipa de administratori de bloc formati si calificati in domeniu. Suna la numarul de telefon  0742 786 277 sau trimite-ne solicitarile tale pe adresa de email office@blocul-tau.ro si vom reveni catre tine cu o oferta.

Vom fi mereu acolo atunci cand ai nevoie de administrare tehnica, servicii de casierie, servicii de administrare blocuri specializate, atat in Bucuresti, in orice sector, cat si in Ilfov si in zonele apropiate.

Suna acum si discuta cu un reprezentant din echipa de specialisti blocul-tau.ro. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp la orice intrebare, iar daca vrei sa ne cunosti in mod direct, te asteptam la sediul nostru pentru a discuta mai multe. Ne gasesti pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 434, bl. V16, in Bucuresti, Ilfov. Suntem prezenti la birou de luni pana sambata, in intervalul orar 9:00 Р18:00. Te asteptam sa discutam!