Servicii de peisagistica si gradinarit pentru un spatiu verde de vis

Daca vrei sa iti transformi gradina intr-un spatiu verde de vis, plin de viata si frumusete, ai nevoie de servicii profesionale de peisagistica si gradinarit. Fie ca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov, poti apela la blocul-tau.ro, o firma specializata in amenajarea si intretinerea gradinilor si spatiilor verzi. Iti oferim cele mai bune solutii pentru amenajarea peisagistica a gradinii tale, indiferent de dimensiunea sau de forma ei.

Peisagistica pentru gradina in Bucuresti si Ilfov

Peisagistica pentru gradina presupune proiectarea si realizarea unui design armonios si functional pentru spatiul tau verde. Este un proces care include alegerea plantelor, a arborilor, a arbustilor si a florilor potrivite pentru solul si clima din zona ta, dar si crearea de elemente decorative, cum ar fi alei, iazuri, cascade, foisoare sau pergole.

Peisagistica pentru gradina este arta si stiinta de a crea si intretine spatii verzi care sa se armonizeze cu mediul inconjurator si cu stilul tau personal si implica urmatoarele etape:

 • Proiectarea peisagistica – consta in realizarea unui plan detaliat al gradinii, cu amplasarea plantelor, elementelor decorative, aleilor, sistemului de irigatie, etc.
 • Executia peisagistica – consta in implementarea planului de proiectare, cu respectarea normelor tehnice si a cerintelor clientului;
 • Intretinerea peisagistica – consta in asigurarea conditiilor optime pentru dezvoltarea plantelor si mentinerea aspectului estetic al gradinii.
Servicii de peisagistica si gradinarit pentru un spatiu verde de vis

Apeleaza la noi pentru servicii profesionale de peisagistica si gradinarit si transforma-ti gradina intr-un paradis verde!

De ce sa apelezi la blocul-tau.ro pentru servicii de peisagistica si gradinarit in Bucuresti si Ilfov

Blocul-tau.ro este o firma cu experienta in domeniul peisagisticii si gradinaritului, care iti ofera servicii complete si personalizate pentru amenajarea gradinii tale. Avem o echipa de specialisti calificati si pasionati de ceea ce fac, care folosesc materiale de calitate si echipamente moderne. Ne ocupam de tot, de la proiectare la executie si intretinere, respectand termenele si bugetul stabilit. Te ajutam sa iti transformi visul in realitate, oferindu-ti:

 • Consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite plante si accesorii pentru gradina ta;
 • Realizare de proiecte personalizate, adaptate la bugetul si la preferintele tale;
 • Utilizarea materialelor de calitate, provenite de la furnizori de incredere;
 • Executie rapida si eficienta si respectarea termenelor stabilite;
 • Garantie pentru lucrari si asistenta post-vanzare;
 • Preturi corecte si trasparent calculate in functie de proiect si de cerintele tale.

Apeleaza la noi pentru servicii profesionale de peisagistica si gradinarit si transforma-ti gradina intr-un paradis verde!

Amenajare peisagistica gradina Bucuresti si Ilfov – tipuri de lucrari pe care le executam

In functie de dimensiunea, forma si preferintele tale, putem realiza diferite tipuri de lucrari pentru amenajarea peisagistica a gradinii tale:

 • Gazonare: montam rulouri de gazon sau insamantam gazon natural, asigurandu-ne ca solul este pregatit corespunzator;
 • Montaj sisteme de irigare: instalam sisteme automatizate de irigare care asigura udarea optima a plantelor, economisind apa si timp;
 • Realizare alei pietonale sau carosabile: proiectam si realizam alei pietonale si zone carosabile, exact asa cum iti doresti;
 • Realizare iazuri cascade, fantani arteziene sau piscine: gradina ta va arata fabulos cu lucrari de acest gen si noi suntem gata sa le realizam;
 • Realizare pergole, foisoare, terase sau gratare: realizam spatii si zone de relaxare si odihna atent proiectate si amenajate;
 • Montaj mobilier de gradina sau decoratiuni: te ajutam sa mobilezi si sa amenajezi gradina pentru a te bucura din plin de spatiile verzi;
 • Montaj sisteme de iluminat: montam becuri LED sau solare care creeaza efecte vizuale spectaculoase si cresc siguranta spatiului verde;
 • Plantare: plantam arbori, arbusti, flori si plante ornamentale care se potrivesc cu stilul si tema gradinii tale;
 • Toaletare: tundem, fasonam si curatam arborii si arbustii pentru a le mentine sanatatea si aspectul estetic;
 • Curatare: erbicidam, defrisam si evacuam resturile vegetale care pot afecta frumusetea si igiena gradinii tale.

Apeleaza la noi pentru servicii profesionale de peisagistica si gradinarit si transforma-ti gradina intr-un paradis verde!

Amenajari peisagistice gradini in Bucuresti si Ilfov

Blocul-tau.ro a realizat numeroase proiecte de amenajari peisagistice pentru gradini in Bucuresti si Ilfov, atat pentru clienti rezidentiali, cat si pentru clienti comerciali. Fiecare proiect este unic si adaptat la nevoile si dorintele fiecarui client.

Iti putem arata un portofoliul de lucrari pentru a te inspira si a face cele mai bune alegeri.

Amenajari peisagistice gradini in Bucuresti si Ilfov stiluri variate

Fie ca iti doresti o gradina moderna sau clasica, simpla sau sofisticata, mica sau mare, noi te putem ajuta sa o obtii. Putem realiza lucrari de amenajari peisagistice gradini in Bucuresti si Ilfov de orice tip, in functie de preferintele clientului si spatiu disponibil.

Contacteaza-ne pentru a ne spune ce iti doresti si noi vom proiecta pentru tine gradina de vis!

Firma servicii de peisagistica si gradinarit Bucuresti si Ilfov

Blocul-tau.ro este o firma autorizata si certificata pentru prestarea serviciilor de peisagistica si gradinarit in Bucuresti si Ilfov. Avem o reputatie excelenta pe piata si multe recomandari din partea clientilor nostri multumiti.

Ne respectam angajamentele si garantam rezultatele. Suntem flexibili si transparenti în comunicare si colaborare.

Preturi servicii de peisagistica si gradinarit in Bucuresti si Ilfov

Preturile serviciilor de peisagistica si gradinarit in Bucuresti si Ilfov variaza in functie de complexitatea si dimensiunea proiectului, de materialele si echipamentele folosite, de durata si frecventa lucrarilor. Pentru a afla un pret estimativ pentru amenajarea gradinii tale, te invitam sa ne contactezi si să ne spui ce iti doresti si sa ne oferi cateva informatii despre gradina ta. Iti vom face o oferta personalizata, fara niciun cost sau obligatie din partea ta.

Apeleaza la noi pentru servicii profesionale de peisagistica si gradinarit si transforma-ti gradina intr-un paradis verde!

Contacteaza-ne acum pentru servicii de peisagistica si gradinarit!

Daca vrei sa iti amenajezi gradina cu servicii profesionale de peisagistica si gradinarit, nu ezita sa ne contactezi acum. Iti oferim o consultatie de specialitate si iti vom face o oferta avantajoasa. Ne poti suna la numarul 0742 786 277 sau ne poti trimite un mesaj la office@blocul-tau.ro si te vom contacta noi.

Nu mai astepta si fa o programare pentru consultanta gratuita! Contacteaza-ne acum si lasa-ne sa cream gradina pe care o visezi!