Deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Servicii DDD profesionale, sigure, eficiente si avantajoase

Daca locuiesti intr-un bloc sau la casa, probabil ca te-ai confruntat cel putin o data cu probleme cauzate de daunatori precum sobolani, gandaci, plosnite, capuse sau alte insecte. Acestea nu numai ca iti pot afecta confortul si sanatatea, dar pot si sa deterioreze mobilierul, instalatiile sau structura locuintei. De aceea, este important sa apelezi la servicii profesionale de deratizare, dezinfectie si dezinsectie (DDD) care sa iti asigure o protectie eficienta si durabila impotriva acestor invadatori nedoriti.

Cand ai nevoie de servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Serviciile de DDD sunt recomandate atunci cand observi urmatoarele semne ale prezentei daunatorilor in locuinta ta:

 • Urme de rosaturi pe alimente, mobila, cabluri sau pereti;
 • Excremente sau urme de sange pe podea sau pe lenjeria de pat;
 • Zgomote suspecte in peretii sau tavanele apartamentului;
 • Mirosuri neplacute sau puternice;
 • Muscaturi sau intepaturi pe piele;
 • Alergii sau boli transmise prin contactul cu daunatorii sau cu excrementele lor.

De asemenea, serviciile de DDD sunt necesare dupa o inundatie, un incendiu, o renovare sau o mutare intr-o locuinta noua, pentru a elimina orice urma de contaminare si a preveni aparitia daunatorilor. 

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Elimina daunatorii din viata ta! Contacteaza-ne acum pentru servicii profesionale, sigure si eficinte de deratizare, dezinfectie si dezinsectie!

Cat de des sunt necesare serviciile DDD

Serviciile de DDD sunt necesare periodic pentru a preveni aparitia sau reaparitia daunatorilor in locuinta ta. Frecventa acestor servicii depinde de mai multi factori, cum ar fi:

 • Tipul si numarul daunatorilor care pot infesta locuinta ta
 • Gradul de igiena si de curatenie al locuintei
 • Tipul si calitatea materialelor folosite la constructia locuintei
 • Conditiile climatice si sezoniere care pot favoriza dezvoltarea daunatorilor
 • Vecinatatea altor surse de infestare (gunoaie, canalizari, paduri, etc.)

In general, se recomanda efectuarea serviciilor de DDD cel putin o data pe an pentru a mentine un nivel optim de siguranta si confort in locuinta ta.

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Blocul-tau.ro este o firma autorizata si certificata care ofera servicii complete si personalizate de DDD in Bucuresti si Ilfov. Avem o experienta vasta in domeniu si folosim cele mai moderne si sigure metode si substante pentru a combate daunatorii. Iata ce ne recomanda:

 • Echipa noastra este formata din specialisti calificati, instruiti si autorizati care respecta normele de siguranta si de igiena;
 • Oferim servicii personalizate in functie de nevoile si de cerintele tale
 • Oferim garantie pentru calitatea si eficienta serviciilor noastre
 • Respectam normele legale si de protectia mediului in vigoare
 • Folosim produse ecologice si biodegradabile care nu afecteaza mediul inconjurator sau sanatatea oamenilor si animalelor;
 • Oferim consultanta gratuita si asistenta post-interventie;
 • Avem preturi competitive si transparente, fara costuri ascunse sau taxe suplimentare;
 • Suntem disponibili 24/7 si intervenim rapid la solicitarea ta.

Elimina daunatorii din viata ta! Contacteaza-ne acum pentru servicii profesionale, sigure si eficinte de deratizare, dezinfectie si dezinsectie!

Ce servicii DDD oferim?

Blocul-tau.ro ofera o gama completa de servicii DDD, adaptate la nevoile si specificatiile fiecarui client. Fie ca aveti nevoie de:

 • Dezinfectie Bucuresti si Ilfov: eliminam bacteriile, virusii, fungii si sporii care pot provoca boli infectioase sau alergii. Dezinfectam locuinte, spatii comerciale, industriale, medicale, scoli, gradinite, hoteluri, restaurante, etc.
 • Dezinsectie Bucuresti si Ilfov: combatem insectele daunatoare care va pot musca, intepa sau transmite boli. Dezinsectam impotriva tantarilor, mustelor, puricilor, plosnitelor, gandacilor, furnicilor, capuselor, etc.
 • Deratizare Bucuresti si Ilfov: distrugem rozatoarele care va pot roade bunurile, contamina alimentele sau raspandi boli. Deratizam impotriva soarecilor, sobolanilor, cartitelor, etc.
Deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Deratizare Bucuresti si Ilfov

Serviciul nostru de deratizare se adreseaza tuturor celor care au probleme cu sobolanii sau alti rozatoare care pot infesta locuintele. Sobolanii sunt daunatori periculosi care pot transmite boli grave precum leptospiroza, salmoneloza, hantavirus sau pesta bubonica. De asemenea, pot provoca pagube materiale prin roadea cablurilor, izolatiilor, peretilor sau mobilierului. Pentru a elimina sobolanii din locuinta ta, noi folosim metode eficiente si sigure, cum ar fi:

 • Capcane mecanice sau adezive care prind sobolanii fara sa ii omoare;
 • Momeli rodenticide care otravesc sobolanii si ii impiedica sa se inmulteasca;
 • Ultrasunete care alunga sobolanii prin crearea unui mediu ostil pentru ei;
 • Dispozitive electrice care electrocuteaza sobolanii la contact.

In functie de gradul de infestare si de tipul de locuinta, noi iti vom recomanda cea mai potrivita metoda de deratizare pentru tine. De asemenea, iti vom oferi sfaturi utile pentru a preveni reaparitia sobolanilor in locuinta ta.

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Elimina daunatorii din viata ta! Contacteaza-ne acum pentru servicii profesionale, sigure si eficinte de deratizare, dezinfectie si dezinsectie!

Deratizare sobolani Bucuresti si Ilfov

Sobolanii sunt cei mai periculosi daunatori din categoria rozatoarelor. Pot transmite peste 40 de boli grave prin muscaturi, zgarieturi sau prin contactul cu excrementele lor. De asemenea, pot roade cablurile electrice, conductele de apa sau gaze, mobila sau izolatia termica si isi fac cuiburi in subsoluri, poduri, canale, gunoaie sau alte locuri ascunse.

Pentru a scapa de sobolani cenusii din locuinta ta, folosim aceleasi metode ca si pentru deratizarea generala, dar adaptate la specificul acestei specii. De exemplu, folosim capcane mai mari si mai rezistente, momeli mai atragatoare si mai puternice sau ultrasunete cu o frecventa mai inalta. Momeala este plasata in locuri strategice, departe de accesul copiilor sau al animalelor de companie.

Dezinfectie Bucuresti si Ilfov

Serviciul nostru de dezinfectie se adreseaza tuturor celor care vor sa isi asigure un mediu curat si sanatos in locuintele lor. Dezinfectia este un proces care distruge microorganismele patogene (bacterii, virusuri, fungi, etc) care pot provoca boli sau infectii. Dezinfectia este recomandata in urmatoarele situatii:

 • Dupa o infestare cu daunatori care pot lasa in urma microorganisme patogene;
 • Dupa o boala contagioasa care poate fi transmisa prin contact cu suprafetele sau aerul;
 • Dupa o inundatie sau un incendiu care pot contamina locuinta cu microorganisme patogene;
 • Periodic, pentru a mentine un nivel optim de igiena al spatiului.

Elimina daunatorii din viata ta! Contacteaza-ne acum pentru servicii profesionale, sigure si eficinte de deratizare, dezinfectie si dezinsectie!

Dezinsectie Bucuresti si Ilfov

Dezinsectia este procesul prin care se elimina insectele daunatoare care pot provoca muscaturi, intepaturi, alergii sau boli. Noi folosim metode chimice (spray, gel, pudra) sau termice (vaporizare) pentru a combate insectele din locuintele tale.

In functie de tipul de insecte si de gradul de infestare, stabilim impreuna cu tine cel mai eficient plan de actiune.

Dezinsectie plosnite Bucuresti si Ilfov

Plosnitele sunt insecte hematofage care se hranesc cu sangele oamenilor sau al animalelor. Pot provoca muscaturi dureroase, iritatii, mancarimi sau reactii alergice. De asemenea, ele pot transmite boli grave cum ar fi hepatita B, hepatita C sau HIV. Pentru a scapa de plosnite, folosim metode chimice (spray, gel) care le omoara pe loc sau le impiedica sa se dezvolte.

Dezinsectie gandaci Bucuresti si Ilfov

Gandacii sunt insecte care se adapteaza usor la orice conditie de mediu si se inmultesc rapid. Ei pot contamina alimentele, vasele, obiectele personale sau suprafetele cu bacterii, virusuri sau paraziti. De asemenea, pot provoca alergii sau astm prin exoscheletul lor care se desprinde si devine praf. Pentru a elimina gandacii, folosim metode chimice (spray, gel, pudra) sau termice (vaporizare) care ii distrug pe loc sau ii impiedica sa se reproduca.

Dezinsectie capuse Bucuresti si Ilfov

Capusele sunt paraziti externi care se ataseaza de pielea oamenilor sau a animalelor si le sug sangele. Pot provoca intepaturi dureroase, inflamatii, infectii sau boli grave cum ar fi boala Lyme, febra butonoasa sau encefalita.

Pentru a elimina capusele, folosim metode chimice (spray) care le omoara pe loc sau le indeparteaza cu grija.

Elimina daunatorii din viata ta! Contacteaza-ne acum pentru servicii profesionale, sigure si eficinte de deratizare, dezinfectie si dezinsectie!

Contacteaza-ne acum pentru servicii DDD!

Nu lasa daunatorii sa iti strice viata! Apeleaza la blocul-tau.ro pentru serviciile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie in Bucuresti si Ilfov. Iti vom oferi solutii rapide si eficace pentru a-ti asigura un mediu curat si sanatos. Pentru contact, ne poti suna la numarul 0742 786 277 sau ne poti trimite un email la adresa office@blocul-tau.ro si te vom suna noi.