Servicii de instalatii sanitare

Profesionalism, proptitudine si preturi corecte!

Oferim servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov profesionale, rapide si la preturi corecte. Indiferent daca ai nevoie de montare, reparatii, intretinere sau reabilitare a instalatiilor sanitare, echipa noastra de instalatori autorizati iti sta la dispozitie cu solutii adaptate nevoilor tale.

Iti oferim consultanta si asistenta tehnica pe tot parcursul proiectului si putem interveni si in regim de urgenta. De asemenea, executam o gama variata de servicii, de la montaj si reparatii, pana la intretinere si modernizare.

Instalator sanitar Bucuresti si Ilfov – beneficiile serviciilor profesionale

Apeland la un instalator sanitar profesional, beneficiezi de urmatoarele avantaje:

 • Echipa de instalatori calificati si experimentati, care va asigura o lucrare de calitate si durabila;
 • Materiale si echipamente de ultima generatie, care respecta normele tehnice si de siguranta;
 • Garantie pentru toate serviciile efectuate, indiferent de complexitatea acestora;
 • Interventie rapida si eficienta, in orice zona din Bucuresti si Ilfov;
 • Consultanta gratuita si personalizata, pentru a beneficia de solutia optima pentru nevoile tale.
Servicii de instalatii sanitare

Contacteaza-ne acum pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov! Sintem disponibili non-stop!

Firma instalatii sanitare Bucuresti si Ilfov – de ce sa apelezi la blocul-tau.ro

Blocul-tau.ro este o firma de instalatii sanitare care se remarca prin seriozitate, promptitudine si transparenta. Iata de ce merita sa apelezi la noi:

 • Lucram cu materiale de calitate si respectam termenele stabilite.
 • Avem o echipa de instalatori profesionisti, care au cunostinte solide si experienta in domeniu.
 • Avem dotari tehnice moderne si utilaje performante, care ne permit sa executam lucrari de instalatii sanitare de orice complexitate.
 • Respectam termenele si bugetele stabilite, si ne adaptam la cerintele fiecarui client.
 • Ne ocupam atat de instalatii sanitare noi, cat si de reparatii sau modernizari ale celor existente.
 • Oferim servicii complete de instalatii sanitare, inclusiv proiectare, executie, verificare si intretinere.
 • Practicam preturi corect calculate in baza devizului de lucrare, oferim garantie pentru manopera si asiguram consiliere pentru alegerea celor mai bune solutii.
 • Suntem disponibili 24/7 si prestam servicii de instalatii sanitare in regim de urgenta.

Contacteaza-ne acum pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov! Sintem disponibili non-stop!

Instalator non stop Bucuresti si Ilfov

Blocul-tau.ro ofera servicii de instalator non stop in Bucuresti si Ilfov, pentru a rezolva orice problema legata de instalatiile sanitare. Fie ca ai o urgenta, cum ar fi o teava sparta sau o inundatie, sau ai nevoie de o interventie programata, suntem disponibili 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Raspundem la solicitare in cel mai scurt timp si trimitem un instalator autorizat la locatie. 

Nu lasa problemele sa se agraveze si sa iti afecteze confortul sau siguranta si apeleaza la noi pentru un instalator non stop in Bucuresti si Ilfov!

Manopera instalatii sanitare Bucuresti si Ilfov

Blocul-tau.ro ofera manopera instalatii sanitare la cele mai competitive preturi din piata. Avem tarife competitive si transparente, fara costuri ascunse sau suplimentare. Oferim un deviz gratuit si personalizat in functie de lucrarea solicitata. De asemenea, oferim garantie pentru manopera efectuata.

Preturile sunt calculate in functie de tipul si dimensiunea lucrarii, dar si de materialele folosite, fara costuri ascunse sau suplimentare. Iti oferim manopera instalatii sanitare pentru orice tip de proiect, fie ca este vorba de o casa, un apartament, un birou sau un spatiu comercial.

Reparatii instalatii sanitare Bucuresti si Ilfov

Oferim servicii de reparatii instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov. Reparam orice defectiune legata de instalatiile sanitare de apa rece, apa calda, canalizare, incalzire etc. De asemenea, oferim reparatii instalatii sanitare pentru orice element: baterii, chiuvete, cada, dus, tevi sparte sau infundate, robineti defecti sau picuratori, sifoane deteriorate sau blocate, calorifere fisurate sau neetanse etc. Folosim materiale si piese de schimb de calitate, care asigura durabilitatea reparatiei. Interventiile sunt rapide si eficiente, cu garantie si factura.

Instalator baie Bucuresti si Ilfov

Poti apela la noi pentru servicii de instalator baie in Bucuresti si Ilfov. Montam sau schimbam orice element al instalatiei sanitare din baie: cada, dus, lavoar, vas wc, baterie etc. Te ajutam sa alegi cele mai potrivite produse pentru baia ta, in functie de spatiu, design si buget.

De asemenea, oferim servicii de renovare completa a baii, de la demolare pana la finisaje.

Contacteaza-ne acum pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov! Sintem disponibili non-stop!

Montare instalatii sanitare Bucuresti si Ilfov

Prestam servicii de montare instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov. Montam instalatii sanitare noi sau inlocuim instalatii sanitare vechi, folosind tevi din cupru, PPR, PVC sau polietilena. Realizam racordari la reteaua de apa si canalizare, montam contoare de apa, vane de inchidere, filtre de apa etc. Executam lucrari de montare instalatii sanitare pentru locuinte, cladiri comerciale, industriale sau publice.

Preturi instalatii sanitare PPR Bucuresti si Ilfov

PPR este un material plastic rezistent la temperaturi ridicate, presiune mare si coroziune, ideal pentru instalatiile sanitare de apa calda si rece. Instalatiile sanitare PPR sunt ideale pentru alimentarea cu apa rece si calda, pentru incalzire centrala sau pentru sistemele de climatizare.

De asemenea, sunt usor de montat, nu necesita sudura sau lipire, si au o durata de viata lunga. Preturile manoperei instalatiilor sanitare ppr depind de complexitatea lucrarii, lungimea tevilor, numarul racordurilor si fitingurilor etc.

Servicii de instalatii sanitare

Contacteaza-ne acum pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov! Sintem disponibili non-stop!

Contacteaza-ne pentru servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov

In cazul in care ai nevoie de servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov, nu ezita sa ne contactezi. Oferim solutii rapide, eficiente si accesibile si ne poti suna la numarul 0742 786 277 sau ne poti trimiteun mesaj la adresa office@blocul-tau.ro sau prin formularul de contact de pe site.

Daca vrei sa te bucuri de confort si de siguranta, nu ezita sa apelezi la noi pentru instalatii sanitare in Bucuresti si Ilfov. Iti garantam ca vei fi multumit de calitatea serviciilor noastre si ca vei economisi timp si bani. Contacteaza-ne acum si beneficiaza de servicii profesionale la preturi corecte!