Despre noi

La blocul-tau.ro vei gasi intotdeauna o echipa de profesionisti disponibila pentru servicii complete si diverse de administrare imobile, administrare tehnica, administrare asociatii de proprietari. Putem prelua lucrari diverse de reparatii, mentenanta si intretinere instalatiile sanitare, mentenanta si instalare camere de supraveghere, curatenie profesionala, mentenanta cladiri, reparatii terase si acoperisuri. 

De asemenea, ne ocupam de amenajari interioare, deratizare, dezinfectie sau dezinsectie si oferim servicii de curatenie profesionala, de deszapezire, de peisagistica si gradinarit. Ne mandrim cu experienta noastra in domeniu si cu un portofoliul diversificat de clienti multumiti.

Ce ne motiveaza in activitatea noastra? Simplu: pasiunea pentru ceea ce facem si dorinta de a oferi solutii eficiente si personalizate pentru nevoile fiecarui client. Ne place sa ne implicam in proiectele noastre si sa le ducem la bun sfarsit cu profesionalism si seriozitate. Ne place sa vedem cum cladirile pe care le administram devin mai frumoase, mai sigure si mai confortabile pentru locatari.

Cum a inceput totul? Povestea noastra a inceput in urma cu mai multi ani cand am constat cat de dificil poate fi pentru administratorii de imobile sa gaseasca echipe de meseriasi de incredere pentru diverse lucrari. Acela a fost momentul in care am decis sa incepem o afacere in domeniul administrarii imobilelor. 

Am pornit de la zero, cu mult curaj si entuziasm, am depasit unul dupa altul toate obstacolele si am reusit sa castigam increderea primilor clienti prin calitatea serviciilor oferite. Am investit constant in dezvoltarea echipei si a echipamentelor, am extins gama de servicii si am ajuns sa administram sute de cladiri in Bucuresti si Ilfov.

Astazi, blocul-tau.ro este un nume cunoscut si apreciat pe piata de administrare imobile din Romania. Suntem mereu la curent cu noutatile din domeniu, folosim tehnologii moderne si respectam standardele de calitate si siguranta. Ne adaptam la cerintele pietei si ale clientilor nostri si ne propunem sa fim mereu un partener de incredere pentru toti cei care au nevoie de serviciile noastre.

Te invitam sa ne cunosti mai bine si sa ne contactezi pentru orice solicitare. Suntem bucurosi sa iti oferim o oferta personalizata si sa iti aratam cum putem face din imobilul tau un loc mai bun de trait.

Serviciile noastre de administrare imobile

Gama noastra de servicii cuprinde servicii specifice de administrare bloc

Administrare Asociatii de Proprietari, administrare tehnica, casierie, serviciul de administrare bloc costand doar 7 RON/ apartament. Insa, putem asigura si servicii complementare, din sfera instalatiilor sanitare. Putem interveni in orice moment pentru reparatii la coloane de apa rece si calda, putem asigura montajul unor obiecte sanitare, toate acestea la preturi extrem de avantajoase.