Instalator Ilfov

Reparatii profesionale la coloana de apa, instalatii sanitare si renovari

Pentru remedieri probleme la coloanele de apa calda sau rece, interventii in regim de urgenta sau normal asupra instalatiilor sanitare si chiar si renovari in baie sau bucatarie in judetul Ilfov sau localitatile invecinate, ne poti contacta. 

Te putem ajuta cu serviciile unui instalator Ilfov, in Magurele, Buftea, Pantelimon, Bragadiru si oricare alta localitate limitrofa.

Dispunem de dotarile si de personalul necesare pentru a putea prelua orice lucrare in domeniul instalatiilor sanitare din aceasta zona.

Gama variata

Daca vei solicita servicile unui instalator Ilfov, poti sa te bazezi pe gama variata de servicii pe care le poate oferi, de la reparatii si interventii asupra instalatiilor sanitare, pana la instalare mobilier sau electrocasnice in baie sau bucatarie.

Profesionalism

Pe langa lucrarile de mentenanta si intretinere asupra coloanelor de apa calda sau apa rece, clientii nostri ne pot contacta pentru lucrari profesionale asupra instalatiilor sanitare din case sau apartamente.

Satisfactie garantata

Clientii nostri stiu exact pentru ce platesc, deoarece preturile sunt calculate onest si transparent in baza listei de preturi pe care o practicam si a devizului de lucrare realizat de instalatorul Ilfov care a intervenit.
Toti instalatorii Ilfov sau localitati invecinate pe care ii trimitem, lasa curatenie la locul de munca, lucrand eficient si rapid.

Garantie

Putem interveni si in locatii din zonele limitrofe ale Ilfovului, cum ar fi Magurele, Pantelimon, Bragadiru, Buftea, etc.
Oferim garantia lucrarilor si a materialelor utilizate si ne place sa desfasuram activitatea in mod eficient si rapid, pentru a putea fi mereu disponibili si a prelua solicitari noi.

Ce ne recomanda pentru a ne contacta pentru un instalator Ilfov sau localitati limitrofe

 • Suntem o firma cu experienta a mai multor ani in domeniul instalatiilor sanitare si putem acoperi o gama variata de servicii si lucrari.
 • Eficienta si profesionalismul ne ajuta sa fim mereu disponibili pentru a prelua lucrari si a trimite un instalator in Ilfov sau in localitatile limitrofe care sa solutioneze rapid problemele semnalate.
 • Putem incheia contracte cu asociatiile de proprietari pentru a ne ocupa de mentenanta coloanelor de apa calda sau rece, un instalator Ilfov fiind arondat periodic pentru a face verificarile necesare.
 • Folosim numai materiale de caliate superioara care garanteaza durabilitatea lucrarilor.
 • Ne poti contacta pentru a beneficia de serviciile unui instalator Ilfov care sa te ajute cu instalarea echipamentelor electrocasnice.
 • Orice instalator Ilfov furnizat de noi va lasa curatentie la locul unde a lucrat, aceasta fiind posibil datorita profesionalismului, a eficientei si a experientei pe care le are.
 • Toate preturile noastre sunt transparente, costurile lucrarilor fiind riguros calculate in baza unei liste, dar si a devizului de lucrare si materiale furnizat de instalatorul Ilfov care a intervenit.
 • Putem oferii servicii de calitate, complete, in sfera renovarii bailor si bucatariilor. Ne putem ocupa de toate lucrarile implicate de acestea, de la remedierea instalatiilor sanitare, pana la instalarea mobilierului, a hotei sau a centralei termice.

Instalator Ilfov – servicii profesionale in domeniul mentenantei coloanelor de apa

Coloanele de apa din blocurile si imobilele vechi, in general, sunt realizate din tevi de fier care ruginesc si deterioreaza calitatea apei, reducand si debitul acesteia. Daca ne vei contacta pentru un instalator Ilfov pentru lucrari la coloanele de apa calda sau rece, te putem ajuta cu materiale noi, de calitate. Acestea nu ruginesc si impiedica depunerea de reziduuri, ceea ce va creste calitatea apei furnizate in apartamente, dar si debitul acesteia.

Totodata, daca doresti, putem incheia cu asociatia de proprietari contracte ferme si de durata pentru mentenanta necesara la coloanele de apa calda sau rece. Un instalator Ilfov va fi alocat pentru a face periodic verificarile necesare si a interveni in cazul in care este nevoie.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Firma desfundari canale – Iata serviciile noastre

Instalator Ilfov – Magurele – lucrari profesionale de renovare bai

Instalator Ilfov – Buftea – lucrari profesionale de renovare bucatarii

Stim exact ce implica renovarea unei bai si te putem ajuta cu un instalator Ilfov – Magurele pentru lucrari profesionale si eficiente. Acesta se poate ocupa de schimbarea instalatiilor sanitare, dar si de montarea cazii, a dusului, a sifonului in podea sau chiar a mobilierului. Garantam lucrarile executate de orice instalator Ilfov – Magurele trimis de noi si, totodata, faptul ca acesta va lucra eficient si cu profesionalism, lasand curatenie la fata locului.

Daca ai nevoie de un instalator in Ilfov – Buftea pentru lucrari profesionale de renovare a unei bucatarii, nu ezita sa ne contactezi. Te putem ajuta cu servicii eficiente si rapide, atat pentru schimbarea instalatiilor sanitare din baie, cat si pentru instalarea hotei, a electrocasnicelor incastrate si chiar si a mobilierului.

Preturile se vor calcula transparent in baza listei de preturi pe care o gasesti pe site-ul nostru si a devizului de lucrari furnizat de instalatorul Ilfov – Buftea care a preluat lucrarea.

Instalator Ilfov – Pantelimon – lucrari profesionale de renovare instalatii

Ca este vorba despre un bloc, un complex rezidential, o casa sau o vila, suna-ne daca ai nevoie de un instalator Ilfov – Pantelimon pentru lucrari de renovare a instalatiilor sanitare. Pe langa schimbarea robinetilor si a tevilor, putem prelua si lucrari de montaj boiler, centrala termica, calorifere, si chiar si mobilier baie si bucatarie.

Nu ezita sa ne suni pentru a discuta. Vom trimite la fata locului un instalator Ilfov – Pantelimon care sa faca gratuit constatarile necesare si o estimare a costurilor.

Instalator Ilfov – Bragadiru – preturi transparente si corecte

Indiferent daca este vorba despre lucrari de reparatii si renovari in baie sau bucatarie, daca vei contacta de la noi un instalator Ilfov – Bragadiru, te vei bucura de preturi oneste, corect calculate. Costurile sunt ferm calculate in baza devizului de lucrari realizat de instalator Ilfov – Bragadiru, in baza listei de preturi care cuprinde linterventii variate:

 • Montaj baterie monocomanda si robineti de trecere;
 • Montaj si inlocuire instalatie sanitara – conducte si robineti de trecere – in baie si in bucatarie;
 • Montaj boiler, calorifere, robineti calorifere, centrale termice de interior, conducte instalatie termica;
 • Montaj cabina de dus, cada sau cadita de dus;
 • Montaj sifon in pardoseala si izolarea adecvata;
 • Montaj lavoare si chiuvete in baie sau bucatarie;
 • Montaje electrocasnice incastrate in pereti sau in mobilier;
 • Montaj rezervor si vas de WC;
 • Racordare masina de spalat – conectare la alimentarea cu apa si la scurgere, etc.

Pe langa preturile corect calculat pentru manopera, un instalator Ilfov – Bragadiru te poate ajuta cu alegerea unor materiale de calitate superioara care sa asigure durabilitatea si calitatea superioara a lucrarilor executate.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.