Instalator Bucuresti

Servicii profesionale in regim normal sau de urgenta. Apeleaza la un instalator sanitar autorizat in Bucuresti.

In cazul in care cauti un instalator Bucuresti, calificat pentru lucrari in regim normal sau de urgenta la coloanele de apa calda sau rece, firma noastra te poate ajuta. Ne ocupam cu interventii variate asupra retelelor de apa, modificari si reparatii, toate la preturi foarte atractive.

Ne putem ocupa de remedierea avariilor ivite la instalatii, indiferent daca este vorba despre coloanele verticale sau cele orizontale din subsolurile imobilelor si a blocurilor. Cei care ne solicita, pe langa serviciile profesionale oferite printr-un instalator Bucuresti in orice sector, vor avea garantia lucrarii si a materialelor care sunt de calitate superioara.

Actionam rapid, eficient si asiguram garantia lucrarilor prestate.

Servicii profesioniste

Clientii nostri beneficiaza de servicii in regim de urgenta la instalatiile de apa calda sau rece, toate fiind la preturi foarte convenabile.

Pachete de preturi atractive

Dispunem de personal autorizat ca instalator Bucuresti pentru instalatiile de apa si putem sa intervenim rapid si eficient, indiferent de problema.

Disponibilitate

Practicam preturi oneste si transparente - devizul de lucrari cuprinzand toate detaliile. Pe langa lucrarile de interventie la coloanele de apa calda sau rece ale imobilelor, putem sa ne ocupam si de renovarea bucatariilor sau a bailor.

Servicii complete

Clientii cu care colaboram stiu ca ne pot contacta pentru lucrari mici de instalare a obiectelor sanitare, dar si pentru lucrari complexe de modernizare si modificare a instalatiilor sanitare.

De ce ar trebui sa iei in considerare oferta noastra pentru instalator Bucuresti

 • Suntem o firma cu experienta in domeniu si oferim servicii profesionale din gama instalatiilor sanitare, coloane apa calda sau apa rece.
 • Dispunem de personal calificat si la noi poti gasi intotdeauna un instalator Bucuresti disponibil, gata sa preia problema ta.
 • Preturile practicate de noi sunt oneste si transparente, devizul de lucrare realizat de instalator Bucuresti fiind complet si explicit.
 • Lucram curat, eficient si asiguram garantie pentru toate lucrarile pe care le executam.
 • Ne deplasam la locul problemei si facem gratuit constatarile necesare. In urma unei evaluari, comunicam clientului ce implica solutionarea problemei si costurile si, numai dupa acceptul acestuia, ne apucam de lucru.

 

 • Apeland la serviciile noastre asupra instalatiilor sanitare sau de apa calda sau rece, ai oportunitate de a efectua o renovare completa a baii sau bucatariei la preturi foarte avantajoase.
 • Toate costurile implicate de interventia unui instalator Bucuresti se stabilesc impreuna cu specialistii nostri in urma unor evaluari si planificari.
 • Avem un palmares bogat de clienti multumiti care au apelat la noi pentru un instalator Bucuresti.
 • Asiguram servicii profesionale in regim de urgenta si ne poti contacta oricand pentru a beneficia de serviciile unui instalator Bucuresti cu experienta.

 

Instalator Bucuresti – servicii profesionale in toate sectoarele

Atunci cand apar avariile la coloanele de apa rece sau apa calda ale unui imobil, este recomandata inlocuirea in intregime a acestora, mai ales daca imobilul este vechi. Serviciile oferite de un instalator Bucuresti trimis de firma noastra se remarca prin profesionalism, eficienta si rapiditate. Totodata, practicam preturi oneste si accesibile.

Vechile coloane desemnate pentru alimentarea cu apa calda sau apa rece a apartamentelor sunt fabricate, in mare parte, din fier. Acesta rugineste in timp sau acumuleaza depuneri care se pietrifica, ceea ce micsoreaza presiunea apei sau genereaza alimentarea cu apa murdara a apartamentelor. Aceasta situatie se poate remedia eficient si pe termen indelungat prin inlocuirea coloanelor de apa calda sau rece.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Instalator Bucuresti – interventii de mentenanta si obiecte sanitare

Pentru a preveni deteriorarea coloanelor de apa calda sau rece sau a instalatiilor sanitare din apartamente, poti apela la un instalator Bucuresti pentru servicii de mentenanta. Acestea presupun verificarea periodica a instalatiilor si coloanelor, intocmirea unui raport, analizarea situatiei si gasirea solutiilor. Dupa aceste etape, clientul este informat cu privire interventiile necesare, materiale si costuri si, daca este de acord, se va trece la remedia problemelor.

Lucrarile de mentenata prestate de un instalator Bucuresti, la nivelul coloanelor de apa calda sau rece, se pot contracta prin intermediu asociatiilor de proprietari.

Firma noastra ofera clientilor interesati posibilitatea de a apela la serviciile unui instalator Bucuresti, in orice sector, pentru lucrari de instalare a obiectelor sanitare. Totodata, personalul nostru poate asigura si executia altor lucrari care tint de renovarea bucatariei sau a baii cum ar fi: montarea hotelor la bucatarie, montarea mobilierului din baie sau din bucatarie, instalarea obiectelor sanitare, remedierea problemelor aparute la nivelul instalatiilor sanitare in bucatarie sau baie, etc.

Clientii nostri pot apela cu incredere la noi pentru un instalator Bucuresti, dar si pentru a finaliza lucrari de renovare completa a casei. Ei se vor bucura de avantajul unor preturi competitive, extrem de avantajoase.

Instalator Bucuresti – servicii variate

In ceea ce priveste activitatea desfasurata de un instalator Bucuresti in orice sector, practicam preturi bine stabilite si foarte accesibile. Astfel, poti consulta lista noasta de preturi pentru o gama variata de activitati cum ar fi:

 • Inlocuire instalatie sanitara baie sau bucatarie (robineti de trecere sau conducte);
 • Inlocuire robineti de trecere;
 • Montarea bateriilor monocomanda;
 • Montare Boiler;
 • Montare cabina de dus;
 • Montare cada sau cadita de dus;
 • Montare calorifere sau centrala termica de apartament;
 • Montare conducte instalatii termice de interior;

 

 • Montare chiuvete sau lavoare;
 • Montare electrocasnice incastrate (aragaz, masina de spalat, cuptoare, frigidere, etc);
 • Montare masina de spalat automata;
 • Montare rezervor sau vas WC;
 • Montare robineti pentru calorifere sau sifon in pardoseala, etc.

 

Practic, nu exista lucrare specifica unei renovari sau reparatii intr-un apartament pentru care sa nu putem furniza serviciile unui instalator Bucuresti cu experienta.

Daca in lista noastra nu gasesti serviciul de care ai nevoie, nu exita sa ne contactezi pentru a discuta. Suntem flexibili si adaptabili si este foarte posibil sa putem prelua problema cu care te lovesti pentru a o solutiona cu profesionalism si in cel mai scurt timp.

Ne poti contacta chiar acum!

Daca ai nevoie de mai multe informatii legate de activitate desfasurata de un instalator Bucuresti, ne poti gasi la sediul firmei care se afla in Sos. Mihai Bravu, nr. 434, Bloc V16, Bucuresti. Totodata, ne poti suna la numarul 0742 786 277, sau ne poti trimite un email la adresa office@blocul-tau.ro – in cel mai scurt timp vei primi un raspuns.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.