Mentenata si instalare camere de supraveghere

Solutia ideala pentru siguranta ta

Daca vrei sa iti protejezi locuinta, afacerea sau proprietatea de eventualele amenintari, atunci ai nevoie de un sistem de supraveghere video performant si fiabil, dar si de servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere profesioniste. Nu este suficient doar sa cumperi niste camere de supraveghere si sa le montezi la intamplare. Pentru a te asigura ca functioneaza corect si eficient, ai nevoie si de o echipa de profesionisti care sa se ocupe de mentenanta si instalarea acestora, iar noi te putem ajuta.

Servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere – beneficii si avantaje

Un sistem de supraveghere video este format din mai multe componente, cum ar fi camerele, cablurile, DVR-ul, monitorul, alimentatorul si altele. Fiecare dintre aceste componente trebuie sa fie compatibila cu celelalte, sa fie configurata corespunzator si sa fie verificata periodic pentru a preveni defectiunile sau pierderea imaginilor.

Prin apelarea la serviciile de mentenanta si instalare camere de supraveghere oferite de blocul-tau.ro, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

 • Vei primi consultanta gratuita pentru a alege cele mai potrivite camere de supraveghere pentru nevoile tale, in functie de locatie, iluminare, rezolutie, unghi de vizualizare, etc.
 • Vei beneficia de o instalare rapida si profesionala a camerelor de supraveghere, cu respectarea normelor tehnice si legale in vigoare.
 • Vei avea acces la un serviciu de mentenanta periodica a sistemului de supraveghere video, care include verificarea functionarii camerelor, curatarea lentilelor, inlocuirea pieselor uzate sau defecte, actualizarea software-ului, etc.
 • Vei avea garantia calitatii si sigurantei sistemului tau de supraveghere video, precum si asistenta tehnica non-stop in caz de probleme sau intrebari.
Mentenata si instalare camere de supraveghere

Nu mai astepta! Comanda acum serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere!

De ce sa apelezi la blocul-tau.ro pentru mentenanta si instalare camere de supraveghere – ce oferim

Blocul-tau.ro este o firma specializata in oferirea de servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere pentru persoane fizice si juridice. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu si am realizat peste 1000 de proiecte pentru diferiti clienti.

Avantajele pentru care sa apelezi la noi pentru mentenanta si instalare camere de supraveghere:

 • Echipa noastra este formata din ingineri si tehnicieni calificati si autorizati, care folosesc echipamente moderne si profesionale pentru instalarea si mentenanta camerelor de supraveghere.
 • Oferim preturi competitive si transparente, fara costuri ascunse sau comisioane. De asemenea, oferim reduceri pentru contracte pe termen lung sau pentru mai multe locatii.
 • Oferim solutii personalizate pentru fiecare client, in functie de buget, preferinte si specificul locatiei. Putem instala camere de supraveghere analogice sau digitale, cu fir sau wireless, cu infrarosu sau cu senzor de miscare, etc.
 • Oferim garantie pentru toate produsele si serviciile noastre, precum si suport tehnic gratuit pe toata durata contractului.

Nu mai astepta! Comanda acum serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere!

Sericii de instalare camere de supraveghere in Bucuresti si Ilfov

Daca locuiesti intr-un bloc de apartamente in Bucuresti sau Ilfov, probabil ca iti doresti sa te simti in siguranta si sa stii ce se intampla in jurul tau.

Poate vrei sa previi furturile, vandalismul sau alte incidente neplacute. Sau poate vrei sa ai o dovada video in cazul unui conflict cu vecinii sau cu autoritatile. Pentru toate aceste motive, camerele de supraveghere pot fi o solutie eficienta si accesibila.

Dar cum sa alegi si sa instalezi camere de supraveghere pentru blocul tau din Bucuresti sau Ilfov? Ce trebuie sa stii despre legislatie, tehnologie si costuri?

Te putem ajuta! Iti vom oferi cateva sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere, ne vom ocupa de instalare si de mentenanta camerelor de supraveghere. Astfel, vei fi in siguranta si, totodata, nu vei incalca prevederile legale.

Servicii de mentenanta camere de supraveghere in Bucuresti si Ilfov

Camerele de supraveghere nu sunt doar niste dispozitive pe care le montezi o data si le uiti. Acestea au nevoie de o intretinere periodica pentru a functiona corect si a oferi o calitate buna a imaginii. De asemenea, pot suferi defectiuni sau deteriorari din cauza factorilor externi, cum ar fi intemperiile, praful sau socurile mecanice.

De aceea, este recomandat sa apelezi la o firma specializata care sa iti ofere servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere. Astfel, vei beneficia de:

 • Garantie pentru echipamentele si lucrarile efectuate;
 • Interventii rapide si profesionale in caz de urgenta;
 • Verificarea periodica a functionalitatii si calitatii sistemului;
 • Actualizarea constanta a tehnologiei si a software-ului;
 • Conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor personale.

Nu mai astepta! Comanda acum serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere!

Firma ce ofera servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere in Bucuresti si Ilfov

Daca esti in cautarea unei firme de incredere care sa iti ofere servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere pentru blocul tau, nu ezita sa ne contactezi. Apeland la noi vei beneficia de:

 • O echipa de experti cu peste 10 ani de experienta in domeniu;
 • O gama variata de camere de supraveghere analogice sau digitale, adaptate la nevoile si bugetul tau;
 • Instalare rapida si corecta, cu respectarea normelor tehnice si legale;
 • Garantie extinsa pentru echipamentele si lucrarile efectuate.
 • Mentenanta periodica si preventiva, cu verificarea tuturor componentelor sistemului;
 • Asistenta tehnica non-stop, cu interventie in maxim 24 de ore in caz de defectiune;
Mentenata si instalare camere de supraveghere

Nu mai astepta! Comanda acum serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere!

Cum sa comanzi serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere

Daca vrei sa comanzi serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere pentru blocul tau, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin telefon, email sau formularul de pe site. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si iti vom oferi o oferta personalizata, in functie de numarul si tipul camerelor de supraveghere dorite, de suprafata si configuratia blocului si de alte cerinte specifice.

Dupa ce ne vei confirma comanda, ne vom deplasa la locatia ta pentru a face o evaluare tehnica si a stabili detaliile instalarii. In functie de complexitatea lucrarii, aceasta poate dura intre cateva ore si cateva zile. Dupa finalizarea instalarii, iti vom face o demonstratie a functionarii sistemului si iti vom oferi instructiuni de utilizare si intretinere.

Pentru mentenanta periodica, iti vom propune un contract de service, care sa cuprinda frecventa si tipul verificarilor, costurile si conditiile de interventie. Astfel, vei avea garantia ca sistemul tau de supraveghere va functiona optim si in siguranta.

Contacteaza-ne acum si iti vom trimite o oferta personalizata, fara niciun angajament din partea ta. Ai nevoie doar de cateva minute pentru a completa formularul de pe site-ul nostru sau pentru a ne suna la numarul afisat.

Nu mai astepta! Comanda acum serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere!

Apeleaza la serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere!

Daca esti interesat sa beneficiezi de serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi prin telefon la numarul 0742 786 277 sau email la adresa office@blocul-tau.ro. Vom stabili impreuna o intalnire pentru a evalua nevoile tale si a-ti face o oferta personalizata.

Nu mai astepta si comanda acum serviciile noastre de mentenanta si instalare camere de supraveghere, pentru a te bucura de un sistem de supraveghere video de calitate, care iti va asigura siguranta si linistea.

Nu lasa ca blocul tau sa fie expus la riscuri si amenintari, apeleaza la profesionistii de la blocul-tau.ro si bucura-te de servicii de mentenanta si instalare camere de supraveghere de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Blocul-tau.ro este partenerul tau de incredere!