Instalator sector 1 Bucuresti

Profesionalism si garantia lucrarilor. Alege un instalator autorizat daca te afli in sectorul 1 Bucuresti

In cazul in care locuiesti in una din zonele Bucurestii Noi, Baneasa, Dorobanti, Aviatiei, Crangasi sau Herastrau si ai probleme cu instalatiile sanitare, vei avea nevoie de un instalator sector 1 Bucuresti. Suntem o firma cu experienta in interventii instalatii sanitare si te putem ajuta cu servicii profesionale si garantia lucrarilor executate.

Toti cei care aleg sa colaboreze cu noi si solicita serviciile prestate de un instalator sector 1 in Bucuresti, se bucura de avantaje si beneficii importante.

Alaturi de noi, daca ai apelat la serviciile unui instalator sector 1 Bucuresti, poti avea siguranta unei lucrari realizate profesional, indiferent de complexitatea si volumul de munca implicate de aceasta.

Servicii profesioniste

Daca ai apelat la un instalator sector 1 Bucuresti de la noi, iti garantam ca acesta va lasa curatenie la locul de munca si va finaliza lucrarea in mod eficient, economisindu-ti timpul.

Pachete de preturi atractive

Clientii nostri beneficiaza de preturi corecte, transparent calculate in urma unui deviz detaliat de materiale si lucrari prestate de catre instalatorul trimis de noi.

Disponibilitate

Dispunem de un numar mare de instalatori pentru sector 1 Bucuresti, si putem acoperi toate solicitarile.

Servicii complete

Putem oferi lucrari de mentenanta si intretinere necesare pentru coloanele de apa calda si rece ale imobilelor. In acest sens, putem realiza contracte ferme si avantajoase cu asociatiile de proprietari.

De ce sa ne contactezi pentru un instalator sector 1 Bucuresti

Suntem o firma cu experienta mai multor ani in domeniul instalatiilor sanitare si a coloanelor de apa calda si rece. Iata de ce ar trebui sa colaborezi cu noi daca ai nevoie de un instalator sector 1 Bucuresti:

 • Dispunem de personal bine pregatit si putem garanta servicii profesionale de cea mai buna calitate;
 • Instalatorii pentru sector 1 Bucuresti pe care noi ii trimitem pe teren, sunt dotati cu tot ce este necesar pentru a putea realiza lucrari variate. Ei dispun de toate dotarile tehnice utile pentru cresterea eficienetei si reducerea timpului alocat acelei interventii.
 • In functie de complexitatea problemei, putem trimite un instalator sector 1 Bucuresti sau o echipa formata din cel putin doi oameni, bine pregatiti care sa se ocupe de lucrare.
 • Pentru noi timpul este important, motiv pentru care ne dorim sa finalizam cat mai repede si mai eficient toate lucrarile preluate.
 • Practicam preturi corect calculate in urma unui deviz detaliat de lucrari si materiale realizat de instalatorul care a realizat interventia.

 

 • Folosim numai materiale de calitate garantate sa reziste o perioada indelungata si ne dorim ca interventiile noastre sa fie cat mai durabile si calitative.
 • Ne puteti contacta pentru a beneficia de serviciile unui instalator sector 1 Bucuresti pentru interventii la coloanele de apa calda si rece, instalari echipamente sanitare in apartamente sau chiar renovari in baie si bucatarie.
 • Ne dorim colaborari simple si eficiente si ne dorim ca serviciile oferite de orice instalator sector 1 Bucuresti sa fie competente, eficiente si sa aiba un raport calitate / pret avantajos.
 • Mizam pe crearea relatiilor benefice si de lunga durata cu toti clienii nostri, relatii consolidate prin profesionalism si eficienta.

 

Instalator sector 1 Bucuresti – interventii variate

Ne poti contacta pentru a beneficia de servicii variate oferite de un instalator sector 1 Bucuresti. Pe langa remedierea defectiunilor inregistrate la coloanele de apa calda si apa rece ale imobilelor, instalatorii nostri pot presta si lucrari de instalare a obiectelor sanitare din apartamente, dar si lucrari de renovari in bai si bucatarii.

Indiferent despre ce este vorba, clientii nostri se bucura de preturi avantajoase si competitive si, totodata, de garantia lucrarilor si a materialelor utilizate.

Instalator sector 1 Bucuresti pentru remedieri coloane apa calda si apa rece

Daca este vorba despre o defectiune la o coloana de apa rece sau apa calda intr-un imobil vechi, rezolutia propusa este foarte posibil sa fie schimbarea intregii coloane. In general, acestea au fost realizate din fier care a ruginit in timp si a acumulat depuneri de reziduuri care reduc debitul de apa si deterioreaza si calitatea acesteia.

Coloanele noi sunt realizate din materiale moderne care nu ruginesc si, totodata, impiedica depunerea reziduurilor. Acestea pot fi garantate chiar si pentru o utilizare de pana la 50 de ani.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a afla mai multe detalii referitor la serviciile oferite de un instalator sector 1 Bucuresti pentru remedieri defectiuni coloane de apa.

Instalator sector 1 Bucuresti pentru montaj obiecte sanitare

Toti cei care au avut deja o lucrare cu un instalator sector 1 Bucuresti, adica sunt clientii nostri, beneficiaza de oferte foarte bune pentru lucrarile de montaj obiecte sanitare in apartamente. Instalatorii de pe sector 1 Bucuresti furnizati de noi se pot ocupa de instalari hote bucatarie, intalari mobilier baie si bucatarie si pot presta un numar variat de lucrari necesare pentru renovarea unei bai sau a unei bucatarii.

Indiferent de lucrarea prestata, pretul va fi calculat onest in urma devizului de lucrare si de materiale raelizat de instalatorul sector 1 Bucuresti care a preluat interventia. Totodata, oferim garantie pentru toate lucrarile noastre, dar si pentru o mare parte din materialele utilizate.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Instalator sector 1 Bucuresti – lucrari executate

Daca ai decis sa apelezi la serviciile oferite de unul din instalatorii sector 1 Bucuresti din cadrul firme noastre, consulta lista de lucrari pe care le executam si afla preturile practicate.

Astfel, te putem ajuta cu lucrari variate de montaj si instalat, cum ar fi:

 • Inlocuirea unei instalatii sanitare dse la bucatarie sau de la baie – schimbat conducte sau robineti de trecere;
 • Montaj baterie monocomanda si inlocuit robinet de trecere la baie sau la bucatarie;
 • Montaj boiler;
 • Montaj cadita de dus sau cada in cadrul unei lucrari de renovare baie;
 • Montaj centrala termica, a caloriferelor si a conductelor de interior necesare pentru instalatia termica – in cadrul unei renovari de apartament;

 

 • Montaj lavoar sau chiuveta in baie sau in bucatarie, in cadrul lucrarilor de renovare apartament;
 • Montajul electrocasnicelor incastrate in mobilier sau pereti, cum ar fi aragazul, frigiderul, centralele termice, instantele de apa calda sau masini de spalat.
 • Monajul vasului si a rezervorului de WC in cadrul unei lucrari de renovare baie;
 • Montaj robineti pentru calorifere sau sifon pardoseala, etc.

 

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Este posibil ca in lista noastra de lucrari sa nu figureze interventia de care ai tu nevoie, dar ne putem adapta si te vom ajuta, indiferent de necesitati.

Contacteaza-ne telefonic sau la sediul firmei pentru un instalator sector 1 Bucuresti

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre serviciile oferite de un instalator sector 1 in Bucuresti, ne poti gasi la sediul firmei care se afla la adresa Sos. Mihai Bravu, nr. 434, Bloc V16, Bucuresti. Totodata, poti suna la numarul de telefon 0742 786 277 sau ne poti trimite un email la adresa office@blocul-tau.ro – unul din reprezentantii nostri iti va raspunde, furnizandu-ti informatiile necesare si preluand problema semnalata.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.