Instalator sector 2 Bucuresti

Interventii rapide legate de instalatiile sanitare oriunde in sectorul 2 in Bucuresti

Ai nevoie de un instalator in sector 2 Bucuresti? Iti stam la dispozitie cu o echipa specializata in instalatii sanitare in intregul Bucuresti, dar si in judetul Ilfov. Oferim o gama larga de servicii incepand de la montaje instalatii sanitare, pana la reparatii complexe si interventii in cel mai scurt timp.

Este important sa poti apela cu incredere la o firma de instalatii care sa se deplaseze cu un instalator direct la locuinta ta. Problemele aparute la instalatiile sanitare nu sunt de ignorat, acestea trebuie rezolvate cat mai urgent. Cu cat este amanata o astfel de defectiune, cu atat lucrurile se pot agrava, locuinta putand fi in pericol.

De ce sa apelezi la noi pentru un instalator sanitar

Atunci cand este vorba despre instalatiile sanitare este necesar sa apelezi la o echipa profesionista de instalatori si nu la simpli mesteri de a caror experienta nu esti sigur, ori la cei care “se pricep la toate”. Blocul Tau este o companie care ofera servicii complete atat de administare pentru asociatiile de proprietari, cat si de instalatii sanitare, fiind experti in interventii si montaj instalatii sanitare.

Servicii profesioniste

Oferim o gama larga de servicii precum reparatii si mentenanta la instalatiile sanitare, montaj calorifere, robineti sau obiecte electrocasnice.
Ne deplasam rapid cu un instalator catre locuinta ta din sectorul 2 Bucuresti sau in orice alta zona.

Pachete de preturi atractive

Preturile pentru lucrarile la instalatiile sanitare sunt transparente si accesibile.
Oferim atat factura, cat si garantie pentru orice manopera efectuata la instalatiile sanitare.

Disponibilitate

Dispunem de aparatura si echipamente performante si moderne, care sa ne ajute sa rezolvam problemele aparute la instalatiile sanitare cat mai corect si in siguranta.
Raspundem prompt tuturor solicitarilor legate de instalatiile sanitare si ne deplasam rapid cu un instalator in sector 2, Bucuresti.

Servicii complete

Oferim servicii complete de instalatii sanitare atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.
Oferim seriozitate si profesionalism, lucram doar cu instalatori autorizati ANRE.

Serviciile oferite de catre echipa noastra de instalatori din sector 2, Bucuresti

Indiferent daca ai nevoie sa inlocuiesti o teava, un robinet sau ai nevoie de o lucrare mai complexa si doresti realizarea inlocuirii coloanelor de apa, firma noastra este pregatita sa acopere orice servicii sanitare cu ajutorul unui instalator alocat pentru sectorul 2, in Bucuresti. Intervenim si in cazul defectiunilor aparute in orice moment, avand o echipa de instalatori profesionisti in spate. Serviciile pe care ti le putem oferi sunt urmatoarele:

 

  • Interventii si reparatii coloane de apa rece si calda
  • Montaj diverse obiecte sanitare – lavoare, cazi, baterii, chiuvete, wc-uri
  • Montaj obiecte electrocasnice precum masina de spalat
  • Lucrari, reparatii si revizii la instalatiile sanitare
  • Remedieri defectiuni aparute la oricare din instalatiile sanitare din locuinta ta
  • Desfundari si inlocuiri canalizari

 

Instalatori sanitari autorizati in sector 2 Bucuresti si nu numai

Lucram doar cu instalatori sanitari autorizati cu experienta vasta in domeniul instalatiilor sanitare. Acest lucru iti va garanta o lucrare corecta, durabila si care sa iti ofere siguranta ca nu vei mai avea nevoie prea curand de ajutorul unui instalator. Indiferent in ce zona din sectorul 2 Bucuresti te afli, echipa noastra de instalatori iti ofera avantaje reale in cazul in care doresti sa colaborezi cu noi.

Stim cat de neplacut este sa apara defectiuni la instalatia sanitara din locuinta ta, de exemplu atunci cand se sparge o teava de apa sau un robinet nu mai functioneaza corespunzator.

Lucram doar cu materiale de calitate si intervenim rapid pentru a-ti reduce disconfortul creat de o astfel de defectiune. Importanta alegerii unui instalator din sector 2 Bucuresti care sa fie autorizat, sta in remedierea completa a situatiei. Un instalator care nu este autorizat si nepriceput poate sa nu iti rezolve problema sau poate chiar sa duca la agravarea acesteia. Alege sa nu platesti mai mult pentru serviciile care se pot rezolva rapid si la preturi accesibile!

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Preturi pentru instalator sanitar in sectorul 2 Bucuresti

Oferim o gama vasta de servicii in domeniul instalatiilor sanitare. Cauzele cele mai frecvente pentru care sunt solicitate serviciile noastre sunt: desfundari canalizari, datorita blocajelor care se fac din diverse obiecte sau smocuri de par care se depun astfel ducand la blocarea conductei.

Fiecare interventie are un grad de dificultate in rezolvarea defectiunii sau a montajului pe care il solicitati. Preturile pentru instalator in sector 2 Bucuresti pot sa difere in functie de complexitatea lucrarii si in functie de materialele folosite. Iti putem comunica un pret inca de la inceput pentru ca tu sa decizi daca doresti colaborarea cu echipa noastra.

Iti oferim preturi corecte si transparente inca de la inceputul lucrarii, pentru ca increderea si corectitudinea cu un instalator sanitar este foarte importanta intr-un astfel de colaborare.  Daca alegi sa apelezi la un instalator in sector 2 Bucuresti experimentat, vei constata la final ca te va costa mai putin decat daca vei apela mereu la in instalator din cartier. Totodata oferim factura si garantie pentru orice lucrare efectuata.

Preturile pot sa inceapa de la 30 lei pentru inlocuire robinet de trecere sau montaj baterie monocomanda si pot sa ajunga si la 250 lei pentru montaj cabina de dus sau cada, ori la 500 de lei pentru montaj centrala termica de apartament. Preturile se raporteaza la dificultatea lucrarii si la riscul de care te ferim prin realizarea in siguranta a lucrarii in orice zona unde putem trimite un instalator in sector 2 Bucuresti.

Instalator sector 2 Bucuresti – Zonele in care putem interveni

Acoperim orice zona cu un instalator, atat in sector 2, cat si in alte zone din Bucuresti atunci cand vine vorba sa trimitem o echipa specializata la usa ta. Indiferent de problemele pe care le ai la instalatiile sanitare, poti apela oricand la noi si ne deplasam rapid catre locuinta ta pentru constatarea si remedierea problemei aparute.

Chiar daca stai la bloc sau la casa, intervenim rapid si ne descurcam in orice fel de situatie. Intervenim chiar si in cazul unor cladiri de birouri sau orice alta incapere care nu este destinata locuirii. Indiferent de problema pe care o ai, te putem ajuta cu o gama larga de servicii sanitare in urmatoarele zone cu un instalator in sector 2, Bucuresti si nu numai:

Cartier Obor – Bucur Obor, Soseaua Colentina, Soseaua Mihai Bravu, Halele Obor, Strada Ziduri Mosi, etc

Cartier Colentina – Soseaua Andronache, Soseaua Colentina, Centrul Comercial Europa si Dragonul Rosu, Parcul Plumbuita, etc

Cartier Tei – Strada Teiul Doamnei, Bulevardul Lacul Tei, Universitatea de Constructii, etc

Cartier Iancului – Soseaua Iancului, Strada Magura Vulturului, Cimitirul Armenesc, etc

Cartier Pantelimon – Soseaua Pantelimon, Soseaua Morarilor, Soseaua Vergului, Spitalul Pantelimon, Parcul Florilor, Soseaua Fundeni, etc

Cartier Mosilor – Calea Mosilor, Parcul Izvorul Rece, Foisorul de Foc, Bulevardul Ferdinand I, strada Popa Petre, etc

Cartier Stefan cel Mare – Soseaua Stefan cel Mare, Strada Lizeanu, Parcul Circului, Spitalul Colentina, etc

Cartier Vatra Luminoasa – Strada Vatra Luminoasa, Strada Constantin Tanase, Strada Maior Ion Coravu, etc

Nu ezita sa ne contactezi pentru un instalator in sector 2, Bucuresti, sau in orice cartier sau zona in care locuiesti. Iti oferim servicii complexe de instalatii sanitare pentru care iti punem la dispozitie un instalator in sector 2, Bucuresti si nu numai. Din momentul in care ne contactezi tratam cu prioritate necesitatea ta si iti comunicam timpul in care o echipa de instalatori poate sa ajunga la tine.

Cauti un instalator in sectorul 2 Bucuresti? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Alege sa lucrezi cu o echipa profesionista de instalatori in sectorul 2 Bucuresti. Contacteaza-ne pentru orice problema aparuta sau lucrare de care ai nevoie la instalatiile sanitare din locuinta ta. Iti garantam o echipa profesionista de instalatori care realizeaza lucrari de calitate si in siguranta.

Pentru orice informatii sau daca doresti sa soliciti un instalator la usa ta, ne poti contacta telefonic la numarul 0742 786 277 sau pe adresa de email office@blocul-tau.ro.

Contacteaza-ne pentru a-ti face o oferta sau pentru mai multe detalii

Ne poti apela oricand sunand la numarul de telefon 0742786277, dar ne poti trimite solicitarile si pe e-mail la adresa office@blocul-tau.ro. Iar daca doresti sa discuti personal cu reprezentatii nostri, te asteptam pe Sos. Mihai Bravu, 434, bl. V16 in Bucuresti. Poti apela la noi oricand ai nevoie, noi iti stam la dispozitie.